Alt tekst

AddValue

AmasterWeb AddValue modulet er et salgsfremmende værktøj, som præsenterer varerne baseret på popularitet, mest solgte og gode tilkøbsmuligheder for kunderne, når de bevæger sig rundt i din shop. Du har formentlig set sådanne moduler i andre shops og i princippet virker AddValue modulet på samme vis - blot med en lille, men vigtig krølle ;-)

Vi mener at disse 3. parts systemer er en smule ensidige i deres funktionalitet, og at du som shop-indehaver skal have bedre mulighed for at styre slagets gang i din shop. Modulet giver derfor en høj grad af medbestemmelse i forhold til, hvilke produkter der bliver promoveret til kunderne ... og så er det faktisk meget billigere end konkurrerende systemer!

Opsætning DKK 1.299,-
Drift pr. måned DKK 799,-

Inkluderet i prisen

  • Implementering af systemet i forhold til dine ønsker eller "best practice"
  • Brugerkursus hvor du lærer at bruge systemet (ca. 2 timer)
  • Efterfølgende telefon-support (hverdage mellem 9.00 og 16.00)

Vores brugerkursus tager dig gennem de forskellige features - herunder indstillinger omkring mix af produkter fra andre grupper, graden af visning af populære produkter o.s.v. Disse indstillinger kan laves for hvert af de 4 segmenter, systemet virker i - og man kan derfor løbende teste forskellige indstillinger.

Vi klæder dig på til selv at arbejde med AddValue modulet - men du kan selvfølgelig også få et tilbud omkring hjælp til dette.


Features

AddValue systemet indeholder følgende features

  • Relaterede produkter baseret på popularitet, blandet med andre produkter efter dine egne ønsker - fx. generelle produkter af almen. interesse.
  • Fokus produkter (PC-visning) som baseres på det område af shoppen, som kunden befinder sig i. For bedre matchning af kundens interesser og dermed øget chance for et salg
  • Andre købte funktion til produktgrupper m.m. som fremhæver populære produkter, nyoprettede produkter m.m. for mere fokus på disse. Stadig med mulighed for selv at kunne bestemme graden.
  • Tjek-ud funktion hvor kunden præsenteres for produkter der matcher dem, hun/han har i varekurven i forvejen. Styret af max. pris indstilling, så chancen for et ekstra salg forbedres væsentligt.
  • Udvidet søgefunktion
    AddValue modulet giver derudover en søgefunktion med billedsøgning, vægtning af kundes indtastninger m.m. Dette betyer at søgningerne bliver langt mere effektive, og giver i sidste end bedre mulighed for at opnå et salg - altså konvertere den besøgende til en kunde.

Alle priser er excl. moms. Drift betales halvårligt forud - se i øvrigt vore forretningsbetingelser her >>

Kontakt og gerne for yderligere information >>

PS: AddValue Modulet er udviklet til AmasterWeb Shopsystemet og kan ikke tilbydes til andre shopsystemer. Systemet kan ses i funktion på SportActives.dk (tjekud-, relaterede produkter og søgefunktionen).


Andre sider under Shop: