Alt tekst

AmasterWeb AddValue

AmasterWeb AddValue modulet er et salgsfremmende værktøj til AmasterWeb systemet, som præsenterer varerne baseret på popularitet, mest solgte og gode tilkøbsmuligheder for kunderne, når de bevæger sig rundt i din shop. Du har formentlig set sådanne moduler i andre shops og i princippet virker AddValue modulet på samme vis - blot med en lille, men vigtig krølle ;-)

Vi mener at disse 3. parts systemer er en smule ensidige i deres funktionalitet, og at du som shop-indehaver skal have bedre mulighed for at styre slagets gang i din shop. Modulet giver derfor en høj grad af medbestemmelse i forhold til, hvilke produkter der bliver promoveret til kunderne ... og så er det faktisk meget billigere end konkurrerende systemer!

Opsætning DKK 1.299,-
Drift pr. måned DKK 799,-

Inkluderet i prisen

  • Implementering af systemet i forhold til dine ønsker eller "best practice"
  • Brugerkursus hvor du lærer at bruge systemet (ca. 2 timer)
  • Efterfølgende telefon-support (hverdage mellem 9.00 og 16.00)

Vores brugerkursus tager dig gennem de forskellige features - herunder indstillinger omkring mix af produkter fra andre grupper, graden af visning af populære produkter o.s.v. Disse indstillinger kan laves for hvert af de 4 segmenter, systemet virker i - og man kan derfor løbende teste forskellige indstillinger.

Vi klæder dig på til selv at arbejde med AddValue modulet - men du kan selvfølgelig også få et tilbud omkring hjælp til dette.


Features

AddValue systemet indeholder følgende features

  • Relaterede produkter baseret på popularitet, blandet med andre produkter efter dine egne ønsker - fx. generelle produkter af almen. interesse.
  • Fokus produkter (PC-visning) som baseres på det område af shoppen, som kunden befinder sig i. For bedre matchning af kundens interesser og dermed øget chance for et salg
  • Andre købte funktion til produktgrupper m.m. som fremhæver populære produkter, nyoprettede produkter m.m. for mere fokus på disse. Stadig med mulighed for selv at kunne bestemme graden.
  • Tjek-ud funktion hvor kunden præsenteres for produkter der matcher dem, hun/han har i varekurven i forvejen. Styret af max. pris indstilling, så chancen for et ekstra salg forbedres væsentligt.
  • Udvidet søgefunktion
    AddValue modulet giver derudover en søgefunktion med billedsøgning, vægtning af kundes indtastninger m.m. Dette betyer at søgningerne bliver langt mere effektive, og giver i sidste end bedre mulighed for at opnå et salg - altså konvertere den besøgende til en kunde.

Alle priser er excl. moms. Drift betales halvårligt forud - se i øvrigt vore forretningsbetingelser her >>

Kontakt og gerne for yderligere information >>

PS: AddValue Modulet er udviklet til AmasterWeb Shopsystemet og kan ikke tilbydes til andre shopsystemer. Systemet kan ses i funktion på SportActives.dk (tjekud-, relaterede produkter og søgefunktionen).


Andre sider under Shop: