Alt tekst

Moduler | AmasterWeb

AmasterWeb shopsystemet er modul-opbygget, og du kan derfor bygge stort set den løsning som du ønsker i forhold til features m.m. Det betyder at du kan tilkoble den funktionalitet du har brug for og ikke skal betale for funktioner du alligevel ikke anvender. Dermed har du kun funktionalitet i administrationen som du reelt bruger. Modulerne er opdelt i standard shop-moduler og AW Moduler.

Standard modulerne omfatter funktionalitet som implementering og drift af 3. parts features, som kan adde ekstra funktionalitet - herunder marketingskanaler, tillidsskabende add-ons m.m. samt yderligere betalingsløsninger til din shop. Du kan se de enkelte muligheder nedenstående.

AW Modulerne er en række moduler til din webshop som tilføjer ekstra værdi i forhold til salget i din shop, samt et par stykker mere, der kan være gode udbygninger i forhold til såvel frontend som backend håndtering m.m. Disse moduler modsvarer i princippet de populære add-ons, som mange shops bruger i forhold til opsalg - herunder live search, ekstra tilbud når kunden lægger en vare i kurven samt tilkøbsprodukter m.fl. Blot med den forskel at modulerne kører i din egen shop - og at du er herre over såvel dine data, samt at du selv styrer hvad der vises til kunderne.

Vi mener at mange 3. parts systemer er en smule ensidige i deres funktionalitet, og at du som shop-ejer skal have fuld kontrol med din shop ... dine data skal forblive i din egen shop. Og så er de i øvrigt langt billigere end konkurrerende systemer!

Vi kører med faste priser uanset trafik og antal visninger, så der er ikke variable omkosninger med AW modulerne. Og de er en integreret løsning, som ikke er afhængig af 3. parts servere m.m.


Trustpilot er at anbefale hvis du vil drive en seriøs online shop, hvor du vil give dine kunder mulighed for at anmelde din forretning. Med en Trustpilot-aftale (laves med Trustpilot) får du mulighed for at anmode dine kunder om at give deres mening til kende et valgfrit antal dage efter at deres ordre er gennemført.

Kræver aftale med Trustpilot, som oplyser priser m.m. 

Pris kr. 300,00 | Engangsbetaling.

Som du sikkert ved, bliver folk opfordret til at kigge efter eMærket inden de handler i en shop og det giver rigtig god mening at have eMærket i forhold til kundetillid m.m. eMærket tjekker bl.a at man overholder gældende regler i forhold til lovgivning og kundernes rettigheder generelt - så det er en god idé at tage det med.

Kræver aftale med E-Handelsfonden, som oplyser priser m.m.

Pris kr. 300,00 | Engangsbetaling.

Vil du have Google Analytics på din side (anbefales) kan du selv oprette en konto hos Google og indsætte den nøgle i AmasterWeb systemet, hvorefter du har adgang til statistik-værktøjer hos Google. Men er du ikke helt fortrolig med Googles systemer, er der hjælp at hente med dette modul.

Vi opsætter kontoen og kobler den til shoppen, ligesom vi føjer de brugere til som du ønsker skal have adgang til Analytics. Kan oprettes med brugerniveau, så du bestemmer hvor meget de enkelte brugere har adgang til.

Pris kr. 300,00 | Engangsbetaling

Med MailChimp får du et af de mest anvendte nyhedsbrev-systemer i verden. Det er nemt at bruge og udover professionelle nyhedsbreve, giver systemet adgang til en række gode ekstra funktioner samt udførlig statistik vedr. dine udsendelser.

MailChimp er gratis at anvende indtil 2.000 kontakter, og med nogle få andre begrænsninger, men det er ikke dyrt heller i den betalte udgave. Læs mere her >>

Vi leverer en standard opsætning af en skabelon til udsendelse af nyhedsbreve baseret på dit design og farvevalg i din shop eller hjemmeside, samt implemeterer en tilmeldingsformular i siden, så du kan begynde at modtage tilmeldinger. Har du en shop vil den også indgå i din varerkurv.

Pris pr. måned kr. 50,00 | Faktureres halvårligt forud.

Går du ind i markedet med priser der er konkurrencedygtige, er der ikke så meget at betænke sig på. Pricerunner er den mest brugte sammeligningsside hos forbrugerne der ønsker at handle til den bedst mulige pris.

Det er lige som Google Shopping en pris pr. klik tjeneste, men forskellen er rimelig stor. Det er reelt kun dem med de bedste priser der får klik hos Pricerunner, fordi de ligger øverst i listerne - og kunden er reelt allerede i en købssituation, når hun/han søger på Pricerunner - så chancen for at et klik bliver til en ordre er meget stor.

Kræver en aftale med Pricerunner, som oplyser priser m.m.

Pris pr. måned kr. 50,00 | Faktureres halvårligt forud.

Sælger du dyre varer, og ønsker du derfor at tilbyde dine kunder finasiering i din shop, er Basisbank en af de bedre udbydere. Vi har implementeret deres API i AmasterWeb shopsystemet. Funktionaliteten betyder at shoppen leverer en udregning af de månedlige ydelser og ÅOP på varen - samt i varekurven for et samlet køb.

Kræver aftale med Basisbank, som tilbyder en række muligheder for finansiering og meget hurtig kreditvurdering af låntagere - typisk inden for 10 til 15 min.

Pris pr. måned kr. 50,00 | Faktureres halvårligt forud

Viabill er en super populær betalingsform især hos yngre mennesker. Betalingsformen er i princippet et lån som afbetales over en fast periode, og kunden kan købe ind løbende via hendes/hans konto hos Viabill, hvor den månedlige ydelse tilpasses det samlede beløb.

Viabill giver kunden mulighed for at handle i perioder hvor pengene er små, og fordele tilbagebetalingen over en længere periode. Viabill er som sagt populær hos yngre mennesker og overvejende hos kvinder, som fortrækker at kunne handle løbende og blot kende sine månedlige udgifter.

I shoppen vil Viabill ikonet blive vist under prisen på hvert produkt (med månedlig ydelse) så kunden upfront kan se hvor meget hendes/hans ydelse til Viabill vil stige. Løsningen betyder at du bliver afregnet købet hos Viabill som overtager fordringen hos kunden mod et mindre gebyr.

Kræver aftale med Viabill, hvor du også får oplyst omkostningerne vedr. handlerne.

Pris pr. måned kr. 50,00 | Faktureres halvårligt forud

Hvis du ønsker Google Shopping som salgsredskab, skal du bruge dette modul sammen med din AmasterWeb Shop. Vi hjælper med at få implementeret løsningen og oprettelsen af en Google Merchant konto til formålet.

Google Shopping er en prissammenligningstjeneste, men der er også god markedsføring generelt I at blive vist med de små billed-annoncer i toppen af søgesiderne. Google Shopping er et must for de fleste online shops, der sælger populære varer.

AmasterWeb systemet giver adgang til på produktniveau at vælge hvilke produkter der skal indsendes til Google Shopping, og systemet genererer en liste (et feed) til Google som bruges til visning af varerne i tjenesten.

Google Shopping kræver at du har en Google Ads konto samt er koblet op med Google Analytics.

Pris pr. måned kr. 50,00 | Faktureres halvårligt forud

Et modul som giver dine kunder relevante forslag mens de skriver i søgefeltet i stedet for at skulle åbne en søgeside med resultater - vælger kunden at trykke “enter” eller "se flere søgeresultater" åbnes den alm. søgeside.

Modulet er en salgsfremmende feature, da din kunde kan ændre sin søgning mens hun/han taster i feltet og løbende vil se de mest relevante forslag. Det gør chancen for at hun/han får relevante resultater væsentligt større - og dermed også chancen for et salg.

Pris pr. måned kr. 150,00 | Faktureres halvårligt forud

AW Products er et modul som giver dig mulighed for at vise relevante tilkøbsprodukter på et produkt, og give en rabat i fald brugeren køber disse sammen med hovedproduktet.

Godt værktøj til at opnå yderligere salg, ved at gøre det nemt for kunden at tage relevant tilbehør med ved samme lejlighed. Du sparer kunden for at lede efter tilbehøret, og du kan samtidig lokke med en lille rabat. God salgsfremmede feature, som reelt modsvarer det den dygtige sælger præsterer i en fysisk forretning.

Pris pr. måned Kr. 150,00 | Faktureres halvårligt forud

AW Check Out, er et modul der finder produkter frem fra samme kategori (og evt. søster-kategorier), som præsenteres for brugeren når hun/han kommer en vare i kurven. Kan styres på prisniveau, så muligheden for et ekstra salg er størst mulig.

God til fx. tilbehør til det valgte produkt eller andre billigere produkter, som kunden med stor sandsynlighed kunne tænkes at køber sammen med det valgte. Funktionen kan mixes med populære produkter af generel karakter.

Pris pr. måned Kr. 100,00 | Faktureres halvårligt forud

AW Customer Club er en kundeklub til din AmasterWeb shop, som er den perfekte løsning for dig der kun driver en online handel, og ikke skal tænke på fysiske kunder m.m. Kundekubben er en add-on til din shop som giver fordele for tilmeldte kunder, og dermed kan være et vigtigt argument for kunden til at handle hos dig.

Kunden får mulighed for at opspare en bonus hvergang hun/han handler i din shop, og bruge den til eftefølgende handler, eller spare den op til større køb. Du får adgang til at dende dedikerede kundklub-mails og lave specielle tilbud til medlemmer af kundeklubben, som de får adgang når de logger ind i medlemsområdet.

Pris pr. måned Kr. 150,00 | Faktureres halvårligt forud

OBS: Kræver tilkøb af Mailchimp modul, da systemet virker op mod dette.

AW Blog systemet er et godt tilvalgsmodul til såvel en shop som en alm. hjemmeside, og det kan bruges til mange formål. Systemet virker, som du måske kender det fra andre blogsystemer, med registrering af dato for de enkelte indlæg og en oversigt hvor man kan se indlæggene i datoorden. Altså en helt alm. blog-funktion.

Blog systemet er en god løsning til en nyhedsside, hvor man laver korte indlæg og linker videre til fx. nye produkter, kategorier eller sider der omhandler nye services m.m. Det er fuldt integreret i AmasterWeb systemet og virker derfor også som et seriøst værktøj i forhold til søgeoptimering og intern linkbuilding på dit site.

Systemet indeholder på lige fod med alle andre sider i AmasterWeb systemet rigtig gode seo-vøærktøjer, så du kan bruge dem til optimering af sidens generelle placering på søgemaskinerne.

Pris pr. måned Kr. 150,00 | Faktureres halvårligt forud

Dette AW produkt modsvarer det som du finder hos en række 3. parts leverandører, og giver dig mulighed for at indsætte såkaldte "sliders" i din shop. Disse sliders kan bruges til alt fra at gøre ekstra opmærksom på dine tilbud, en event, en speciel service, din kundeklub eller at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev. Det er reelt kun fantasien der sætter grænsen.

Pakken indeholder en række forskellige muligheder:

 • Faste top- og bund bannere
 • Slide In banner (kommer ind fra siden)
 • Slide Up banner (kommer fra bunden af siden)

Slide In og Slide Up bannere popper ind på siden første gang en bruger besøger den, men registrere brugeren (med cookies) og du har mulighed for at indstille hvor tit de skal vises i fuld visning til de samme brugere (tidsinterval).

Pris pr. måned Kr. 100,00 | Faktureres halvårligt forud

OBS: Pagesliders bør anvendes med lidt forsigtighed og kun hvis de er relevante for kunderne. Mange forbrugere finder det irriterende, at de snart ikke kan bevæge sig rundt i en shop eller på en hjemmeside, uden konstant at skulle klikke reklamer væk. Så brug dem med omtanke.

Med AW Small Store modulet, kan din AmasterWeb shop agere "kasse-apperat" i fx. et showroom, en mindre butik eller ved skranken i forbindelse med dit lager, hvis du tilbyder afhentning. Med en PC og en stregkodescanner kan du "bippe" de varer, en fysisk kunde ønsker at købe til en ordre i shoppen, som kunden derefter gennemfører på normal vis i shoppen.

Setup'et kræver en PC, en stregkodescanner og en printer (ikke inkluderet) - samt selvfølgelig at dine varer er oprettet korrekt i shopsystemet (med stregkoder). Med setup'et får du ligeledes mulighed for at vise en fysisk kunde de varer du har på lager som matcher hendes/hans ønsker, uden at skulle hente dem frem.

AW Small Store kan være en glimrende løsning for webshoppen som ønsker at have en form for fysisk tilstedeværelse og lave noget ekstra omsætning i denne. Med løsningen vil du ikke have udgifter til kasseapperat/system, du har ikke en kasse der dagligt skal gøres op - men vigtigst af alt, så har du samtidig 100% styr på dit varelager, som håndteres af din shop ... altså ingen ekstra lagerstyring eller ERP-system m.m.

Pris pr. måned Kr. 100,00 | Faktureres halvårligt forud

OBS. Kan ikke anbefales hvis du vil tage imod kontanter, da der af gode grunde ikke registreres en kassebeholdning, men kun foretages online salg.

Med dette modul får du en nemmere tilgang til lagerstyring, da du kan bevæge dig rundt mellem hylderne på lageret og tjekke det aktuelle lagertal, ved at scanne dine varer og tælle lagerbeholdningen - og selvfølgelig justere tallet i fald det ikke er korrekt.

Kræver en PC eller tablet samt en stregkodescanner (ikke inkluderet).

Sysemet gør fx. status-optælling meget nemmere og du har samtidig ro i sjælen i forhold til at den lagervisning du giver kunderne i shoppen altid er korrekt. Kører du et in/out lager kan det samtidig være en stor hjælp i det daglige, når der kommer nye varer hjem fra leverandørerne som skal registreres inden de lægges på hylderne. AmasterWeb-systemet kan i øvrigt levere en fuld lagersliste til din status-opgørelse.

Pris pr. måned Kr. 100,00 | Faktureres halvårligt forud

Et tip: Laver du et fast setup md fx. et rullebord, en PC og en scanner, som du kan anvende både når du lægger nyankomne varer (allerede eksisterende) på hylderne samt ved optælling letter du den daglige håndtering på lageret. Ligesom du kan lave en grundoprettelse af nye produkter - så de indgår med varenavn, brand, varenummer og stregkode i dit lagertal - hvorefter salgsafdelingen kan tage over med færdiggørelse til salg.

OBS: AmasterWeb håndterer ikke variable ind- og ud-priser, så vil du detailstyre dit lager (variabler m.m.) kræver det et ERP-system. Vi kan tilbyde implementering af et sådan via api-opkobling m.m. - forhør om tilbud!

Alle ovenstående moduler kan tilføjes efter behov og tillægges (på nær de der kun omfatter oprettelse) din halvårlige hosting. Vælger du et modul til mellem to perioder, vil du kun blive faktureret for de måneder som resterer til en ny halvårlig periode. Efterfølgende vil de indgå i dine halvårlige fakturaer. 


Obligatoriske moduler

Som udgangspunkt er følgende moduler inkluderet i en webshop-løsning hos AmasterWeb:

 • Shop/CMS-modul (kr. 300,00 pr. måned)
 • Betalingsmodul (Betalingsgateway til kreditkort - kr. 150,00 pr. måned)
 • Mobile Pay modul (kr. 150,00 pr. måned) 
 • Fragtmodul (PostNord, GLS og DAO - kr. 150,00 pr. måned)

Ovenstående moduler er inkluderet, fordi de er nødvendige for at drive en almindelig webshop i B2C segmentet. Der ydes selvfølgelig også support i forbindelse med de inkluderede moduler, da de er udviklet/håndteres i vores regi.

Det er dog muligt at frakoble alt endet end shopmodulet. Dette hvis fx. du vil drive et B2B site hvor betaling sker via faktura, du vil have andre leverandører end dem vi tilbyder tilkoblet omkring betaling og fragtløsninger m.m. Vi tilbyder opkobling via API til sådanne 3. parts løsninger - hør nærmere.


Inkluderet i priserne

 • Implementering af moduler i forhold til dine ønsker eller "best practice"
 • Brugerkursus hvor du lærer at bruge de tilvalgte moduler
 • Efterfølgende telefon-support (hverdage mellem 9.00 og 16.00)

Vores brugerkursus tager dig gennem de forskellige features - herunder indstillinger omkring mix af produkter fra andre grupper, graden af visning vedr. populære produkter o.s.v.

Vi klæder dig på til selv at arbejde med modulerne - men du kan selvfølgelig også få et tilbud omkring hjælp til dette.


De mest anvendte AW moduler i forhold til opsalg er følgende:

 • AW - Related (Relaterede produkter) baseret på popularitet, blandet med andre produkter efter dine egne ønsker - fx. generelle produkter af almen interesse.
 • AW- Products (Tilkøbsprodukter) som vises på produktniveau, hvor du har mulighed for fx. at vise relevant tilbehør eller lignende på en vare - og tilbyde kunden en rabat ved samkøb med det produkt hun/han kigger på.
 • AW - Check Out hvor kunden præsenteres for produkter der matcher dem, hun/han har i varekurven i forvejen. Styret af max. pris indstilling, så chancen for et ekstra salg forbedres væsentligt.
 • AW - Live Search giver en søgefunktion med billedsøgning, vægtning af kundes indtastninger m.m. Dette betyder at søgningerne bliver langt mere effektive, og giver i sidste end bedre mulighed for at opnå et salg - altså konvertere den besøgende til en kunde.

Alle priser er excl. moms. Drift betales halvårligt forud - se i øvrigt vore forretningsbetingelser her >>

Kontakt og gerne for yderligere information >>

OBS: AW modulerne er udviklet til AmasterWeb Shopsystemet, og kan ikke tilbydes til andre shopsystemer. Nogle af modulerne kan i øvrigt ses i funktion på Legeland.dk (bl.a tjekud-, relaterede produkter og søgefunktionen).


Andre sider under Shop: