Eksempler - Firmasider

Her kan du se eksempler/cases på nogle af de hjemmesider vi har leveret i bl.a. WordPress samt i vores eget CMS-system. Om vi anvender WordPress, vores eget cms-system eller programmerer en løsning fra bunden, har i vid udstrækning med kundens behov at gøre ... samt om der på sigt evt. skal kobles en shop til sitet.

Vi kan ligeledes levere specialprogrammerede sites, onepagers, mini-sites, add-on's til eksiterende sites og lignende. Det er en optimal løsning af en given opgave som bestemmer midlet til at nå målet, og ikke preferencer for et bestemt system eller lignende.


WordPress hjemmeside med spprglag m.m.

Verona Cup

Et promotionsite for fodbolturneringen Verona Cup, som hvert år arrangeres ved Gardasøens bred i det nordlige Italien. Sitet, som er på 3 sprog, vedligeholder vi løbende for SportConcept International A/S med nyheder, oversættelser og lignende - ligesom vi i tæt samarbejde med rejsebureauets står for markedsføring vedr. turneringen - såvel online som trykte materialer m.m.

SportConcept International A/S arrangerer denne turnering for 10. gang i 2020 og den er gennem årene vokset til at være Europas største af slagsen i efterårsferien - og mange klubber, fra en lang række europæiske lande, deltager i den internationale fodboldturnering.

WordPress / Divi-editor

Se sitet her >>

Specialprogrammeret site for Zimpel+

Zimpel+ promotionsite

For B2B afdelingen i SportActives A/S, har vi lavet dette mini-site, der promoverer en serie kosttilskud. Zimpel+ kosttilskuddene er udviklet og produceret i Danmark for SportActives A/S og sælges udelukkende i Rema1000 butikkerne. Produktserien er en del af SportActives B2B koncept, som indebærer design, udvikling og markedsføring af produktserier til kædebutikker og dagligvarehandlen - primært inden for kost og sundhed. Zimpel+ setup'et er det første af en række spændende projekter for deres B2B afdeling. 

Zimpel+ sitet er programmeret til opgaven og er primært en infoside hvor forbrugeren kan finde info om de enkelte produkter, læse artilker om kosttilskuddene samt finde deres lokale Rema1000 butik. Sitet er understøttet af en Facebook-profil til markedsføring af produkterne for Rema1000.

Html / php / css

Se sitet her >>

Energi projekt i Afrika - PP-Power.com

Peoples Portable Power

Dette er et site opsat i WordPress for virksomheden PP Power ApS som udvikler løsninger til udkantsområder i lande som Afrika. PP Power er et projekt, der skal gøre det muligt at få strøm i områder uden tilslutning til det offentlige netværk, baseret på vedvarende energi.

Helt regulært er produktet et batteri med indbygget kommunikation, som giver lokalbefolkningen både en effektiv strømkilde - men også giver forretningsmuligheder i udkantsområderne.

Sitet fortæller løbende om projektet, de forskellige stadier af produktudviklingen, tests og fremskridt med projektet som helhed. Vi har i marts 2019 leveret et redesign af sitet der matcher den fase som virksomheden er i efter 3 års udvikling.

WordPress / Sproglag / Kodning

Se sitet her >>

WordPress hjemmeside for SportConcept International

SportConcept International

Site for SportConcept International der præsenterer virksomhedens udbud af træningslejre inden for fodbold og svømning.

Sitet er bygget i WordPress over et specialtilpasset tema, der blandt andet gør det muligt for de besøgende at sende forespøgsler på destinationer fra sitet.

Vi har leveret design, opsætning samt oprettelse af de mange destinationer. Projektet blev til efter at SportConcept i 2018 blev solgt fra af de forhenværende ejere og i stedet kom under Steg Nordic AB's vinger.

WordPress / Specialtilpasset tema

Se sitet her >>

Alt tekst

AmasterWeb.dk

Hvis du synes, du har set dette site før, så er det, fordi det er det, du sidder og surfer på lige nu. Vi har medtaget vores eget site for at give et eksempel på mulighederne med AmasterWeb CMS'et, når det bliver brugt fuldt ud. CMS-systemet er en del af vores shopsystem og man vil som sådan have muligheder for at lave indholds-sider i sin shop lig dem du kigger på nu.

Men vi bruger også CMS'et når vi fx. laver præsentationssider for kunder der ikke selv ønsker at redigere og vedligeholde deres sites. Det kan eksempelvis være projektsider, eller firma-visitkort og lignende - hvor kunden typisk har os til at levere rettelser, opdateringer m.m. fordi de ved med sig selv, at de ikke får gjort disse ting.

AmasterWeb Shop/CMS-system

Der er af gode grunde intet link ;-)

Hjemmeside bygget i WordPress

Leifmikkelsen.dk

WordPress hjemmeside til Revision Leif Mikkelsen & Partnere, som er et revisions-firma i Horsens. 

Vi har leveret design og opsætning af hjemmesiden og leverer ligeledes driften af denne - mens virksomheden selv står for de løbende opdateringer af indholdet.

Sidens tema er programmeret hos os, da den skulle ligne virksomhedens gamle side mest muligt - men dog være responsiv og overholde kravene til en moderne firma-hjemmeside.

WordPress | Specialkodet tema

Se sitet her >>

 


Andre sider under Hjemmesider: