Eksempler - Firmasider

Her kan du se nogle af de hjemmesider vi har leveret i bl.a. WordPress og i vores eget CMS-system. Om vi anvender WordPress eller vores eget system har i vid udstrækning med kundens behov at gøre ... samt om der på sigt evt. skal kobles en shop til sitet.

Nedenstående eksempler giver i øvrigt et indblik i udviklingen på internettet - fra designs der kun er møntet på stationære PC'er til sites som virker responsivt og tilpasser sig de mobile platforme. 


Alt tekst

PP-Power.com

Dette er et site opsat i WordPress for virksomheden PP Power ApS som udvikler løsninger til udkantsområder i lande som Afrika. PP Power er et projekt, der skal gøre det muligt at få strøm i områder uden tilslutning til det offentlige netværk, baseret på vedvarende energi.

Helt regulært er produktet et batteri med indbygget kommunikation, som giver lokalbefolkningen både en effektiv strømkilde - men også giver forretningsmuligheder i udkantsområderne.

Sitet fortæller løbende om projektet, de forskellige stadier af produktudviklingen, tests og fremskridt med projektet som helhed.

Besøg PP-Power.com her >>

Alt tekst

Real Madrid Clinics

Dette er en lidt ældre side opsat i WordPress for en kunde her i Horsens, som efterfølgende har solgt sin virksomhed til rejsebureauet ProfilRejser, der har overtaget sitet.

ProfilRejser's site er medtaget som eksempel, for at vise mulighederne med WordPress rent designmæssigt. Vi har lavet special-programmering i forbindelse med oprettelsen af sitet. 

Sitet er et dikeret af slagsen til et af de produkter som Profil Rejser / SportConcept tilbyder til unge mennsker, som får muligheden for at prøve Real Madrids træningsmetoder på tæt hold.

Se sitet her >>

Alt tekst

AmasterWeb.dk

Hvis du synes, du har set dette site før, så er det, fordi det er det, du sidder og surfer på lige nu. Vi har medtaget vores eget site for at give et eksempel på mulighederne med AmasterWeb CMS'et, når det bliver brugt fuldt ud. CMS-systemet er en del af vores shopsystem og man vil som sådan have muligheder for at lave indholds-sider i sin shop lig dem du kigger på nu.

Men vi bruger også CMS'et når vi fx. laver præsentationssider for kunder der ikke selv ønsker at redigere og vedligeholde deres sites. Det kan eksempelvis være projektsider, eller firma-visitkort og lignende - hvor kunden typisk har os til at levere rettelser, opdateringer m.m. fordi de ved med sig selv, at de ikke får gjort disse ting.

Der er af gode grunde intet link ;-)

Alt tekst

Brydes.dk

Rent CMS-site lavet i en ældrel version af AmasterWeb systemet og er derfor ikke responsiv. Den trænger til en opdatering men er et eksempel på, hvad man faktisk kan lave både hvad design og set-up angår.

Kunden, som er en lokal køreskole, vedligeholder selv hjemmesiden med holdoprettelse m.m. i CMS-systemet.

Se siden her i drift her >>

 


Andre sider under Hjemmesider: