Eksempler - Firmasider

Her kan du se nogle af de hjemmesider vi har leveret i bl.a. WordPress og i vores eget CMS-system. Om vi anvender WordPress eller vores eget system har i vid udstrækning med kundens behov at gøre ... samt om der på sigt evt. skal kobles en shop til sitet.

Nedenstående eksempler giver i øvrigt et indblik i udviklingen på internettet - fra designs der kun er møntet på stationære PC'er til sites som virker responsivt og tilpasser sig de mobile platforme. 


Alt tekst

Peoples Portable Power

Dette er et site opsat i WordPress for virksomheden PP Power ApS som udvikler løsninger til udkantsområder i lande som Afrika. PP Power er et projekt, der skal gøre det muligt at få strøm i områder uden tilslutning til det offentlige netværk, baseret på vedvarende energi.

Helt regulært er produktet et batteri med indbygget kommunikation, som giver lokalbefolkningen både en effektiv strømkilde - men også giver forretningsmuligheder i udkantsområderne.

Sitet fortæller løbende om projektet, de forskellige stadier af produktudviklingen, tests og fremskridt med projektet som helhed. Vi har i marts 2019 leveret et redesign af sitet der matcher den fase som virksomheden er i efter 3 års udvikling.

Se sitet her >>

Alt tekst

SportConcept International

Site for SportConcept International der præsenterer virksomhedens udbud af træningslejre inden for fodbold og svømning.

Sitet er bygget i WordPress over et specialtilpasset tema, der blandt andet gør det muligt for de besøgende at sende forespøgsler på destinationer fra sitet.

Vi har leveret design, opsætning samt oprettelse af de mange destinationer. Projektet blev til efter at SportConcept i 2018 blev solgt fra af de forhenværende ejere og i stedet kom under Steg Nordic AB's vinger.

Se sitet her >>

Alt tekst

AmasterWeb.dk

Hvis du synes, du har set dette site før, så er det, fordi det er det, du sidder og surfer på lige nu. Vi har medtaget vores eget site for at give et eksempel på mulighederne med AmasterWeb CMS'et, når det bliver brugt fuldt ud. CMS-systemet er en del af vores shopsystem og man vil som sådan have muligheder for at lave indholds-sider i sin shop lig dem du kigger på nu.

Men vi bruger også CMS'et når vi fx. laver præsentationssider for kunder der ikke selv ønsker at redigere og vedligeholde deres sites. Det kan eksempelvis være projektsider, eller firma-visitkort og lignende - hvor kunden typisk har os til at levere rettelser, opdateringer m.m. fordi de ved med sig selv, at de ikke får gjort disse ting.

Der er af gode grunde intet link ;-)

Alt tekst

Leifmikkelsen.dk

WordPress hjemmeside til Revision Leif Mikkelsen & Partnere, som er et revisions-firma i Horsens. 

Vi har leveret design og opsætning af hjemmesiden og leverer ligeledes driften af denne - mens virksomheden selv står fo de løbende opdateringer af indholdet.

Sidens tema er programmeret hos os, da den skulle ligne virksomhedens gamle side mest muligt - men dog være responsiv og overholde kravene til en moderne firma-hjemmeside.

Se sitet her >>

 


Andre sider under Hjemmesider: