Alt tekst

AmasterWeb Standard Shop

Med AmasterWeb Standard shoppen får du adgang til alle features i shopsystemet, så det er kun omkring designet og evt. andre ønsker til shoppen, der er begrænsninger. Du får ligeledes den gode rådgivning omkring opstart og drift af en online shop, men skal selv lave de grundlæggende tiltag med opsætning af fx. Google konti og andre tredieparts tilslutninger. Til gengæld sparer du et pænt beløb, ved at gøre tingene selv.

En Standard Shop er således en god og hurtig mulighed for at komme i gang med online handel, og man vil altid på et senere tidspunkt kunne vælge at opgradere til Pro-udgaven af samme shopsystem.

AmasterWeb shopsystemet er et af de absolut hurtigste shopsystemer i frontend - på såvel stationære PC'er, tablets og smartphones - og specielt på de mobile platforme, er det vigtigt med et system der hurtigt lader kunden komme videre og gennemføre en handel. Mange af de større systemer på markedet er virkelig tunge, og AmasterWeb systemet leverer typisk dobbelt så hurtigt som disse systemer ... en ikke uvæsentlig feature i takt med at handlen på mobilen stiger og stiger. 


Inkluderet

  • Indledende møde hvor du får info omkring de vigtigste ting, du skal have på plads, inden du kan påbegynde handel på nettet. Herunder indløsningsaftale, evt. e-mærke, aftaler med fragtfirmaer og lignende
  • Opsætning af shopsystemet med det valgte farveskema
  • Indsættelse af logo og kontaktinfo m.m.
  • Tilkobling af fragtløsninger (Post Danmark, GLS og DAO er mulighederne)
    - specielle fragtløsninger er tilkøb (fx. fragtmandsløsninger m.m.)
  • Opsætning af betalingsgateway (håndtering af kortbetalinger m.m.)
  • Brugerkursus (ca. 4-5 timer)
  • Fri telefon-support (hverdage mellem 9.00 og 16.00)

Vores brugerkursus tager dig gennem oprettelse af produkter, søgeoptimering af disse og gode råd omkring billeder m.m. så du er ordentligt klædt på til at oprette dine produkter. Du vil derudover få udleveret en brugervejledning, som du kan støtte dig til i arbejdet med din shop.

På det indledende møde vil du derudover få en kort gennemgang af de mest alm. muligheder inden for markedsføring på nettet - herunder Google AdWords, Google Shopping, Pricerunner, MailChimp, support-systemer og lignende. Opsætningen af disse er ikke inkluderet, og ønsker du hjælp til alle de praktiske gøremål, bør du kigge på vores Pro-shop i stedet >>

Kontakt os gerne vedr. en Standard Shop >>


Valgmuligheder

Standard shoppen er begrænset til indsættelse af logo og valg af farver på de enkelte elementer. Det vil sige at du ikke har mulighed for at flytte rundt med elementer, ændre størrelsen på disse eller føje ekstra til.

Farvevalg vil blive aftalt på det indledende møde, hvorefter vi sætter shoppen op med det valgte farveskema, indsætter dit logo og gør shoppen klar til drift.

Bortset fra ovenstående begrænsninger får du hele funktionaliteten i shopsystemet med i købet - såvel i frontend som i backend. Så du får det stærke shopsystem, og det er reelt kun designdelen der er begrænset - ligesom du også selv skal forestå arbejdet med at sætte 3. parts services op (fx. Google konti, Trustpilot og lign.).Features

Shoppen indeholder som sagt alle funktioner fra vores shopsystem og der er ingen begrænsninger i funktionaliteten - hverken i front- eller backend. Du kan se liste vedr. features her >>


Andre sider under Shop: