Alt tekst

AmasterWeb Pro Shop

Med AmasterWeb Pro shoppen får du en unik opbygning af din online shop, som tilpasses dine ønsker omkring design, funktionalitet m.m. Shoppen opbygges i forhold til det marked, du henvender dig til, og vi leverer et komplet design.

Udover designet, opretter og tilslutter vi dine konti hos Google, så du er klar til at markedsføre shoppen for alvor, når den er klar. Du får ligeledes et kursus vedr. AdWords og Shopping. Det er som udgangspunkt hjælp til selvhjælp, men du får en seriøs gennemgang af de vigtigste tiltag med i købet. Herfra kan du så frit vælge, i hvor høj grad vi skal deltage i din markedsføring generelt.

Nedenstående priser er "fra-priser", men vi giver gerne et tilbud inkl. forskellige tilvalg som f.eks. et total design inklusiv opsætning af sociale profiler, mail- og supportsystemer, opstart af markedsføringskampagner m.m., så du har styr på hele budgettet omkring din online shop.


Inkluderet

 • Indledende møde hvor du får info omkring de vigtigste ting, du skal have på plads, inden du kan påbegynde handel på nettet. Herunder indløsningsaftale, evt. e-mærke, aftaler med fragtfirmaer og lignende
 • Designmøde hvor vi fastlægger linjen i shoppen og får afdækket dine behov
 • Udarbejdelse af et unikt design
 • Opsætning af shopsystemet med de valgte features m.m.
 • Implementering af designet
 • Tilkobling af fragtløsninger (Post Danmark, GLS og DAO er mulighederne)
  - specielle fragtløsninger laves som tilkøb (fx. fragtmandsløsninger m.m.)
 • Opsætning af AdWords/Google Shopping konto
 • Opsætning af Google Analytics
 • Evt. opsætning af Trustpilot (anbefales)
 • Opsætning af betalingsgateway (håndtering af kortbetalinger m.m.)
 • Brugerkursus (ca. 4-6 timer)
 • Kursus omkring Google AdWords/Shopping
 • Udvidet hjælp i forhold til produktstruktur og produktoprettelse (rådgivning)
 • Efterfølgende telefon-support (hverdage mellem 9.00 og 16.00)

Vores brugerkursus tager dig gennem oprettelse af produkter, søgeoptimering af disse og gode råd omkring billeder m.m. så du er ordentligt klædt på til at oprette dine produkter. Du vil derudover få udleveret en brugervejledning, som du kan støtte dig til i arbejdet med din shop.

Når shoppen er klar til at gå i luften, vil der blive lavet endnu et kursus som er målrettet markedsføring online. Dette er en vigtig del, hvis du vil komme ordentligt fra land med din shop.

Vi klæder dig på til selv at arbejde med din online markedsføring - men du kan også få et tilbud omkring hjælp til dette via en markedsføringsaftale, hvis du ved det kommer til at knibe med tiden eller ikke ønsker at skulle sætte dig ind i denne del. Læs mere om markedsførings-aftaler her >>

Kontakt os gerne vedr. en Pro Shop >>


Design

På design mødet vil vi gennemgå mulighederne omkring opbygning af en effektiv online shop, og sammen finde frem til en løsning, der både er tilpasset dine ønsker omkring udseende, farver m.m. ...samt møder de krav, som nutidens kunder har til en online shop.

Brugerens oplevelse af shoppen er vigtig, når du skal sælge dine varer online - og vi vil derfor også protestere, hvis vi mener, at dine ønsker ikke harmonerer med disse krav - men som udgangspunkt bestemmer du helt selv.Features

Vores shopsystem indeholder alle de funktioner som behøves for at køre en seriøs online handel - både  i front- og backend. Systemet er opbygget på baggrund af vore egne og vore kunders erfaringer og ønsker omkring effektivisering gennem mere end 15 år. Så vi har rimeligt godt styr på denne del.  Men ønsker du at gå i dybden med det, kan du finde en liste over de vigtigste features her >>


Andre sider under Shop: