Alt tekst

AmasterWeb Pro Shop

Med AmasterWeb Pro shoppen får du en unik opbygning af din online shop, som tilpasses dine ønsker omkring design, funktionalitet m.m. Shoppen opbygges i forhold til det marked, du henvender dig til, og vi leverer et komplet design.

Udover designet, opretter og tilslutter vi dine konti hos Google, så du er klar til at markedsføre shoppen for alvor, når den er klar. Du får ligeledes et kursus vedr. AdWords og Shopping. Det er som udgangspunkt hjælp til selvhjælp, men du får en seriøs gennemgang af de vigtigste tiltag med i købet. Herfra kan du så frit vælge, i hvor høj grad vi skal deltage i din markedsføring generelt.

Løsningen inkluderer derudover specielle opsalgsfunktioner udviklet hos AmasterWeb - herunder Live Search, Tilkøbsprodukt-modul samt specialtilbud i varekurv-popup'en når en vare lægges i kurven.

Nedenstående priser er "fra-priser", men vi giver gerne et tilbud inkl. forskellige tilvalg som f.eks. et total design inklusiv opsætning af sociale profiler, mail- og supportsystemer, opstart af markedsføringskampagner m.m., så du har styr på hele budgettet omkring din online shop.


Inkluderet

 • Indledende møde hvor du får info omkring de vigtigste ting, du skal have på plads, inden du kan påbegynde handel på nettet. Herunder indløsningsaftale, evt. e-mærke, aftaler med fragtfirmaer og lignende
 • Designmøde hvor vi fastlægger linjen i shoppen og får afdækket dine behov
 • Udarbejdelse af et unikt design incl. forside bannere m.m.
 • Opsætning af shopsystemet med de valgte features m.m.
 • Implementering af designet
 • 3 stk. AW opsalgsmoduler - Live Search, Tilkøbsprodukter og Check-out tilbud.
 • Tilkobling af fragtløsninger (Post Danmark, GLS og DAO er mulighederne)
  - specielle fragtløsninger laves som tilkøb (fx. fragtmandsløsninger m.m.)
 • Opsætning af Google Analytics
 • Evt. opsætning af Trustpilot (anbefales)
 • Opsætning af betalingsgateway (håndtering af kortbetalinger m.m.)
 • Brugerkursus (ca. 4-6 timer)
 • Udvidet hjælp i forhold til produktstruktur og produktoprettelse (rådgivning)
 • Efterfølgende telefon-support (hverdage mellem 8.30 og 16.00)
 • I løsningen er der, udover design, opsætning og brugerkursus, 6 måneders drift af shopsystem, AW moduler, backup, fragtmodul, betalingsmodul samt fri telefon-support.


Priser

Prisen for en Pro Shop starter ved kr. 15.800,00*
(Incl. 6 måneders drift med den ovenfor skitserede løsning)

*Driftsomkostningerne vil (efter de første 6 måneder) være kr. 1.050,00 om måneden som betales halvårligt forud (kr. 6.300,00) for pro-løsningen. Dertil kommer evt. ekstra tilvalg. Udover udgifterne hos os, vil der være en årlig betaling til indløsningsaftale (for at kunne modtage betaling med kreditkort/Mobile Pay) hos Nets.

Alle priser er excl. moms.


Tilvalg/moduler

AmasterWeb shopsystemet er modulopbygget, og vi tilbyder en række gode features som ikke er inkluderet i ovenstående løsning som udgangspunkt, men som kan tilvælges mod enten et oprettelsesgebyr eller en fast månedlig betaling (uanset besøgstal). Herunder kan du se mulighederne:

Trustpilot er at anbefale hvis du vil drive en seriøs online shop, hvor du vil give dine kunder mulighed for at anmelde din forretning. Med en Trustpilot-aftale (laves med Trustpilot) får du mulighed for at anmode dine kunder om at give deres mening til kende et valgfrit antal dage efter at deres ordre er gennemført.

Pris kr. 300,00 | Engangsbetaling.

Som du sikkert ved bliver folk opfordret til at kigge efter eMærket inden de handler i en shop og det giver rigtig god mening at have eMærket i forhold til kundetillid m.m. eMærket tjekker bl.a at man overholder gældende regler i forhold til lovgivning og kundernes rettigheder generelt - så det er en god idé at tage det med.

Kræver aftale med E-Handelsfonden, som oplyser priser m.m.

Pris kr. 300,00 | Engangsbetaling.

Vil du have Google Analytics på din side (anbefales) kan du selv oprette en konto hos Google og indsætte den nøgle i AmasterWeb systemet, hvorefter du har adgang til statistik-værktøjer hos Google. Men er du ikke helt fortrolig med Googles systemeer, er der hjælp at hente med dette modul.

Vi opsætter kontoen og kobler den til shoppen, ligesom vi føjer de brugere til som du ønsker skal have adgang til Analytics. Kan oprettes med brugerniveau, så du bestemmer hvor meget de enkelte brugere har adgang til.

Pris kr. 300,00 | Engangsbetaling

Er inkluderet i en Pro-løsning.

Med MailChimp får de et af de mest anvendte nyhedsbrev-systemer i verden. Det er nemt at bruge og udover professionelle nyhedsbreve giver systemet adgang til en række gode ekstra funktioner samt udførlig statistik vedr. dine udsendelser.

MailChimp er gratis at anvende indtil 2.000 kontakter og med nogle få andre begrænsninger, men det er ikke dyrt heller i den betalte udgave. Læs mere her >>

Vi leverer en standard opsætning af en skabelon til udsendelse af nyhedsbreve baseret på dit farvevalg i den shop eller hjemmeside, samt implemeterer en tilmeldingsformular i siden, så du kan begynde at modtage tilmeldinger. Har du en shop vil den også indgå i din varerkurv.

Pris pr. måned kr. 50,00 | Faktureres halvårligt forud.

Går du ind i markedet med priser der er konkurrencedygtige, er der ikke så meget at betænke sig på. Pricerunner er den mest brugte sammeligningsside hos forbrugerne som ønsker at handle til den bedst mulige pris.

Det er lige som Google Shopping en pris pr. klik tjeneste, men forskellen er rimelig stor. Det er reelt kun dem med de bedste priser der får klik hos Pricerunner fordi de ligger øverest i listerne, og kunden er reelt allerede i en købssituation, når hun/han søger på Pricerunner - så chancen for at et klik bliver til en ordre er meget stor.

Løsningen kræver en aftale med Pricerunner.

Pris pr. måned kr. 50,00 | Faktureres halvårligt forud.

Sælger du dyre varer og ønsker du derfor at tilbyde dine kunder finasiering i din shop, er Basisbank en af de bedre udbydere. Vi har implementeret deres API i shopsystemet. Funktionaliteten betyder at shoppen leverer en udregning af de månedlige ydelser og ÅOP på varen samt i varekurven for det samlede køb.

Kræver aftale med Basisbank, som tilbyder en række muligheder for finansiering og meget hurtig kreditvurdering af låntagere - typisk inden for 10 til 15 min.

Pris pr. måned kr. 50,00 | Faktureres halvårligt forud

Viabill er en super populær betalingsform især hos yngre mennesker. Betalingsformen er i princippet et lån som afbetales over en fast periode og kunden kan købe ind løbende via hendes/hans konto hos Viabill, hvor den månedlige ydelse tilpasses det samlede beløb.

Viabill giver kunden mulighed for at handle i perioder hvor pengene er små, og fordele tilbagebetalingen over en længere periode. Viabill er som sagt populær hos yngre mennesker og overvejende hos kvinder, som fortrækker at kunne handle løbende og blot kende sine månedlige udgifter.

I shoppen vil Viabill ikonet blive vist under prisen på hvert produkt (med månedlig ydelse) så kunden kan se hvor meget hendes/hans ydelse til Viabill vil stige. Løsningen betyder at du bliver afregnet købet hos Viabill som overtager fordringen hos kunden mod et mindre gebyr.

Kræver aftale med Viabill, hvor du også får oplyst omkostningerne vedr. handlerne.

Pris pr. måned kr. 50,00 | Faktureres halvårligt forud

Hvis du ønsker Google Shopping som salgsredskab, skal du bruge dette modul sammen med din AmasterWeb Shop. Vi hjælper med at få implementeret løsningen og oprettelsen af en Google Merchant konto til formålet.

Google Shopping er først og fremmest en prissammenligningstjeneste, men der er også god markedsføring generelt I at blive vist med de små billed-annoncer i toppen af søgesiderne. Google Shopping er et must for de fleste online shops.

AmasterWeb systemet giver adgang til på produktniveau at vælge hvilke produkter der skal indsendes til Google Shopping, og systemet genererer en liste (et feed) til Google som bruges til visning af varerne i tjenesten.

Google Shopping kræver at du har en Google Ads konto samt er koblet op med Google Analytics.

Pris pr. måned kr. 50,00 | Faktureres halvårligt forud

Et modul som giver dine kunder relevante forslag mens de skriver i søgefeltet i stedet for at skulle åbne en søgeside med resultater - vælger kunden at trykke “enter” eller "se flere søgeresultater" åbnes den alm. søgeside.

Modulet er en salgsfremmende feature, da din kunde kan ændre sin søgning mens hun/han taster i feltet og løbende vil se de mest relevante forslag

Pris pr. måned kr. 150,00 | Faktureres halvårligt forud

Er inkluderet i en Pro-løsning.

AW Products er et modul som giver dig mulighed for at vise relevante tilkøbsprodukter på et produkt, og give en rabat i fald brugeren køber disse sammen med hovedproduktet.

Godt værktøj til at opnå yderligere salg, ved at gøre det nemt for kunden at tage relevant tilbehør med ved samme lejlighed. Sparer kunden for at lede efter tilbehøret, og du kan samtidig lokke med en lille rabat. God salgsfremmede feature.

Pris pr. måned Kr. 150,00 | Faktureres halvårligt forud

Er inkluderet i en Pro-løsning.

AW Check Out, er et modul der finder produkter frem fra samme kategori (og evt. søster-kategorier) som præsenteres for brugeren når hun/han kommer en vare i kurven. Kan styres på prisniveau, så chancen for et ekstra salg er størst mulig.

God til fx. tilbehør til det valgte produkt eller andre billigere produkte,r som kunden med stor sandsynlighed kunne tænkes at køber sammen med det valgte.

Pris pr. måned Kr. 100,00 | Faktureres halvårligt forud

Er inkluderet i en Pro-løsning.

AW Customer Club er en kundeklub til din AmasterWeb shop, som er den perfekte løsning for dig der kun driver en online handel, og ikke skal tænke på fysiske kunder m.m. Kundekubben er en add-on til din shop som giver fordele for såvel kunden som dig.

Kunden får mulighed for at opspare en bonus hvergang hun/han handler i din shop, og bruge den til eftefølgende handler, eller spare den op til større køb. Du får adgang til at dende desikerede kundklub-mails og lave specielle tilbud til medlemmer af kundeklubben, som de får adgang når de logger ind i medlemsområdet.

Pris pr. måned Kr. 150,00 | Faktureres halvårligt forud

OBS: Kræver tilkøb af Mailchimp modul, da systemet virker op mod dette.

AW Blog systemet er et godt tilvalgsmodul til såvel en shop som en alm. hjemmeside, og det kan bruges til mange formål. Systemet virker, som du måske kender det fra andre blogsystemer, med registrering af dato for de enkelte indlæg og en oversigt hvor man kan se indlæggene i datoorden. Altså en helt alm. blog-funktion.

Blog systemet er en god løsning til en nyhedsside, hvor man laverkorte indlæg og linker videre til fx. nye produkter, kategorier eller sider der omhandler nye services m.m. Dey er fuldt integreret i AmasterWeb systemet og virker derfor også som et seriøst værktøj i forhold til søgeoptimering og inten linkbuilding.

Systemet indeholder på lige fod med alle andre sider i AmasterWeb systemet rigtig gode seo-vøærktøjer, så du kan bruge dem til optimering af siden generelle placering på søgemskinerne.

Pris pr. måned Kr. 150,00 | Faktureres halvårligt forud

Dette AW produkt modsvarer det som du finder hos en række 3. parts leverandører, og giver dig mulighed for at indsætte såkaldte "sliders" i din shop. Disse sliders kan bruges til alt fra at gøre ekstra opmærksom på dine tilbud, en event, en speciel service, din kundeklub eller at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev. Det er reelt kun fantasien der sætter grænsen.

Pakken indeholder en række forskellige muligheder:

 • Faste top- og bund bannere
 • Slide In banner (kommer ind fra siden)
 • Slide Up banner (kommer fra bunden af siden)

Slide In og Slide Up banneren popper ind på siden første gang en bruger besøger den, men registrere brugeren (med cookies) og du har mulighed for at indstille hvor tit de skal vises i fud visning til de samme brugere (tidsinterval).

Pris pr. måned Kr. 100,00 | Faktureres halvårligt forud

Vi vil på det indledende møde præsentere de ovenstående tilvalg og demonstrere mulighederne med disse. Shopsystemet er modul-opbygget og derfor kan ovenstående uden videre medtages efterhånden som behovet viser sig.


Book et møde

Alle virksomheder har deres særpræg og identitet, ligesom produktudvalg, målretning og kundesegment varierer fra virksomhed til virksomhed - derfor er der heller ikke to løsninger der er ens. Ovenstående skal derfor ses som et generelt setup med de vigtigste features for virksomheden der vil gøre en seriøs entré på online markedet.

Vi tager gerne et uforbindende møde, hvor vi sammen med dig/jer gennemgår såvel muligheder med shopsystemet - samt kigger på det marked som du/I er på vej ud på. Det kan godt betale sig, at få nogen med erfaring inden for online handel til at give et bud på virksomhedens løsning.

Kontakt os gerne vedr. en Pro Shop >>


Projekt og planlægning

Når de indledende øvelser er overstået og vi har skitsen til jeres online projekt, skal der laves et design og sættes en plan for projektet op.

På et møde vil vi gennemgå mulighederne omkring opbygning af en effektiv online shop, baseret på virksomhedens produkter, kundesegment og målretning, så vi finder frem til det optimale design. Samtidig gennemgår vi dit/jeres ønske til setup i forhold til backend m.m. Altså får afdækket behovet for timer under oprettelse af varer og setup'et til den fremadrettede drift og håndtering. Med baggrund i dette udarbejdes en produktionsplan.

Brugerkursus

Vores brugerkursus, som er inkluderet i enhver løsning fra AmasterWeb, tager dig/jer gennem oprettelse af produkter, søgeoptimering af disse og gode råd omkring billeder, settings m.m. Dette sikrer at der bliver startet rigtigt op. Derudover udleveres en brugervejledning til støtte omkring arbejdet med din/jeres shop - men vi er lige ved hånden undervejs, da der altid er telefon-support inkluderet i vore løsninger.

Rådgivning og styring

Vi har mange års praktisk erfaring omkring såvel produktoprettelse, de praktiske daglige gøremål og kundeservice i en online shop - og vi er med på sidelinjen under opstarten, så vi sammen sikrer at du/I får startet rigtig op og ikke undervejs i projektet må ændre kurs eller bruge et hav af timer fordi vigtige features er glemt. 

Der er mange ting man skal være opmærksom på, og en projektplan er et glimrende værktøj til at sikre at tidshoriosonten ikke skrider - og ikke mindst at man starter ud med et setup der matcher opgaven.

Inden åbningen

Når shoppen er ved at være klar til at gå i luften, vil der blive lavet endnu et møde som er målrettet markedsføring online. Dette er en vigtig del, hvis du vil komme ordentligt fra land med din shop. Vi gennemgår de mest oplagte muligheder i forhold til din målretning og dien produkter.


Markedsføring

Vi klæder dig på til selv at arbejde med din online markedsføring - men du kan også få et tilbud omkring hjælp til dette via en markedsføringsaftale, hvis du ved det kommer til at knibe med tiden eller ikke ønsker at skulle sætte dig ind i denne del i opstartsfasen. Læs mere om markedsførings-aftaler her >>


Features

Vores shopsystem indeholder alle de funktioner som behøves for at køre en seriøs online handel - både  i front- og backend. Systemet er opbygget på baggrund af vore egne og vore kunders erfaringer og ønsker omkring effektivisering gennem mere end 15 år. Så vi har rimeligt godt styr på denne del.  Men ønsker du at gå i dybden med det, kan du finde en liste over de vigtigste features her >>


Andre sider under Shop: