Alt tekst

AmasterWeb Pro Shop

Med AmasterWeb Pro shoppen får du en unik opbygning af din webshop, som tilpasses dine ønsker omkring design, funktionalitet m.m. 100%. Shoppen designes og opbygges i forhold til det marked, du henvender dig til, og vi leverer et komplet design.

Udover designet, opretter og tilslutter vi dine konti hos Google, så du er klar til at markedsføre shoppen for alvor, når den er klar. Du får ligeledes et kursus vedr. Google AdWords og Shopping. Det er som udgangspunkt hjælp til selvhjælp, men du får en seriøs gennemgang af de vigtigste tiltag med i købet. Herfra kan du så frit vælge, i hvor høj grad vi skal deltage i din markedsføring generelt.

Løsningen inkluderer derudover specielle opsalgsfunktioner udviklet hos AmasterWeb - herunder Live Search, Tilkøbsprodukt-modul samt specialtilbud i varekurv-popup'en, når en vare lægges i kurven.

Nedenstående priser er "fra-priser", men vi giver gerne et tilbud inkl. forskellige tilvalg som f.eks. et total design inklusiv opsætning af sociale profiler, mail- og supportsystemer, opstart af markedsføringskampagner m.m., så du har styr på hele budgettet omkring din online shop.


Inkluderet

 • Indledende møde hvor du får info omkring de vigtigste ting, du skal have på plads, inden du kan påbegynde handel på nettet. Herunder indløsningsaftale, evt. e-mærke, aftaler med fragtfirmaer og lignende
 • Oprettelse eller overflytning af .dk domæne (yderligere domæner kr. 50,00)
 • Designmøde hvor vi fastlægger linjen i shoppen og får afdækket dine behov
 • Udarbejdelse af et unikt design incl. forside bannere m.m.
 • Opsætning af shopsystemet med de valgte features m.m.
 • Implementering af designet
 • Oprettelse af op til 10 e-mail konti
 • 3 stk. AW opsalgsmoduler - Live Search, Tilkøbsprodukter og Check-out tilbud.
 • Tilkobling af fragtløsninger (Post Danmark, GLS og DAO er mulighederne)
  - specielle fragtløsninger laves som tilkøb (fx. API og fragtmandsløsninger m.m.)
 • Opsætning af Google Analytics
 • Evt. opsætning af Trustpilot (anbefales)
 • Opsætning af betalingsgateway (håndtering af kortbetalinger m.m.)
 • Brugerkursus (ca. 4-6 timer)
 • Udvidet hjælp i forhold til produktstruktur og produktoprettelse (rådgivning)
 • Efterfølgende telefon-support (hverdage mellem 8.30 og 16.00)
 • I løsningen er der, udover design, opsætning og brugerkursus, 6 måneders drift af shopsystem, AW moduler, backup, fragtmodul, betalingsmodul samt fri telefon-support.


Priser

Prisen for en Pro Shop starter ved kr. 15.800,00*
(Incl. 6 måneders drift med den ovenfor skitserede løsning)

*Driftsomkostningerne vil (efter de første 6 måneder) være kr. 1.050,00 om måneden som betales halvårligt forud (kr. 6.300,00) for pro-løsningen. Dertil kommer evt. ekstra tilvalg. Udover udgifterne hos os, vil der være en årlig betaling til indløsningsaftale (for at kunne modtage betaling med kreditkort/Mobile Pay) hos Nets.

Alle priser er excl. moms.


Tilvalg/moduler

AmasterWeb shopsystemet er modulopbygget, og vi tilbyder en række gode features som ikke er inkluderet i ovenstående løsning som udgangspunkt, men som kan tilvælges mod enten et oprettelsesgebyr eller en fast månedlig betaling (uanset besøgstal).

Se de mange muligheder >>

Vi vil på det indledende møde præsentere de ovenstående tilvalg og demonstrere mulighederne med disse. Shopsystemet er modul-opbygget og derfor kan ovenstående uden videre medtages efterhånden som behovet viser sig.


Book et møde

Alle virksomheder har deres særpræg og identitet, ligesom produktudvalg, målretning og kundesegment varierer fra virksomhed til virksomhed - derfor er der heller ikke to webshop-løsninger der er ens. Ovenstående skal derfor ses som et generelt setup med de vigtigste features for virksomheden, der vil gøre en seriøs entré på online markedet.

Vi tager gerne et uforbindende møde, hvor vi sammen med dig/jer gennemgår såvel muligheder med shopsystemet - samt kigger på det marked som du/I er på vej ud på. Det kan godt betale sig, at få nogen med erfaring inden for online handel til at give et bud på virksomhedens løsning.

Kontakt os gerne vedr. en Pro Shop >>


Projekt og planlægning

Når de indledende øvelser er overstået og vi har skitsen til jeres online projekt, skal der laves et design og sættes en plan for projektet op.

På et møde vil vi gennemgå mulighederne omkring opbygning af en effektiv webshop, baseret på virksomhedens produkter, kundesegment og målretning, så vi finder frem til det optimale design. Samtidig gennemgår vi dit/jeres ønske til setup i forhold til backend m.m. Altså får afdækket behovet for timer under oprettelse af varer og setup'et til den fremadrettede drift og håndtering. Med baggrund i dette udarbejdes en produktionsplan.

Brugerkursus

Vores brugerkursus, som er inkluderet i enhver løsning fra AmasterWeb, tager dig/jer gennem oprettelse af produkter, søgeoptimering af disse samt gode råd omkring billeder, settings m.m. Dette sikrer at der bliver startet rigtigt op. Derudover udleveres en brugervejledning til støtte omkring arbejdet med din/jeres shop - men vi er lige ved hånden undervejs, da der altid er telefon-support inkluderet i vore løsninger.

Rådgivning og styring

Vi har mange års praktisk erfaring omkring såvel produktoprettelse, de praktiske daglige gøremål og kundeservice i en online shop - og vi er med på sidelinjen under opstarten, så vi sammen sikrer at du/I får startet rigtig op, og ikke undervejs i projektet må ændre kurs eller bruge et hav af timer fordi vigtige features er glemt. 

Der er mange ting man skal være opmærksom på, og en projektplan er et glimrende værktøj til at sikre at tidshoriosonten ikke skrider - og ikke mindst at man starter ud med et setup der matcher opgaven.

Inden åbningen

Når shoppen er ved at være klar til at gå i luften, vil der blive afholdt endnu et møde som er målrettet markedsføring online. Dette er en vigtig del, hvis du vil komme ordentligt fra land med din webshop. Vi gennemgår de mest oplagte muligheder i forhold til din målretning og dine produkter.


Markedsføring

Vi klæder dig på til selv at arbejde med din online markedsføring - men du kan også få et tilbud omkring hjælp til dette via en markedsføringsaftale, hvis du ved det kommer til at knibe med tiden eller ikke ønsker at skulle sætte dig ind i denne del i opstartsfasen. Læs mere om markedsførings-aftaler her >>


Features

Vores shopsystem indeholder alle de funktioner som behøves for at køre en seriøs online handel - både  i front- og backend. Systemet er opbygget på baggrund af vore egne og vore kunders erfaringer og ønsker omkring effektivisering gennem mere end 15 år. Så vi har rimeligt godt styr på denne del.  Men ønsker du at gå i dybden med det, kan du finde en liste over de vigtigste features her >>


Andre sider under Shop: