Alt tekst

Specialløsninger

Det shop- og CMS-system vi tilbyder er udviklet og programmeret her hos AmasterWeb, og det betyder at vi kan tilbyde at lave special-løsninger med vores system - vi har fuld adgang til kildekoden og er derfor også i stand til at lave kundeløsninger, hvor der er specielle ønsker til funktioner og lignende.

Vi har løbende udviklet og programmeret vores shopsystem, så det følger med tiden, og udviklingen sker i tæt kontakt med SportActives.dk som er en stor online shop inden for sportsbranchen. Vore programmører har derfor en unik forståelse for udfordringerne som en detailhandel har i det daglige - både i salgs- og håndterings-øjemed.

Et shopsystem bliver i sagens natur aldrig færdigt. Udviklingen går stærkt og vi programmerer løbende på systemet for at holde trit med den. Vores motto er "first things first" hvilket vil sige, at vi konstant vurderer på, om det reelt vil have værdi for vore kunder, inden vi laver større ændringer.

Kundeønsker

Har du specielle ønsker til hvad din online shop eller hjemmeside skal kunne levere, tager vi helt sikkert gerne en snak omkring dine ønsker. Vi har styr på html, javascript, css, databaser osv. ... og vi har god indsigt i mulighederne. Og måske systemet allerede kan levere, det du ønsker, eller der kun skal ganske lidt til, for at det kan det.

Integrationer

Der findes i dag et hav af tilbud fra 3. parts leverandører der leverer gode add-on's til shops og hjemmesider - herunder api's, salgsværktøjer, fragtløsninger og lignende. Vi har i forvejen kodet de mest populære af slagsen, men laver også gerne integration af mindre brugte, hvis de lige præcis passer til dit projekt.

Ud af huset

Vi leverer også programmering "ud af huset". Det vil sige, at har du en opgave, som du skal have løst, vil vi gerne tage et kig på den og evt. give et bud på opgaven. Det kunne fx. være integration af api's, regulær html/css kodning eller lignende.

Og prisen?

Det komme helt an på opgaven, men som udgangspunkt tager vi DKK 899,- i timen for programmering. Vi foretrækker dog at give et fast tilbud på opgaverne, sådan at du som kunde ved, hvad det vil koste at få løst en given opgave. Det er nu engang bedst, at man har klare linjer i et samarbejde.

Vil du vide mere, så kontakt os gerne >>

 


Andre sider under Programmering: