Markedsføring på Google

Når du skal sælge dine varer eller ydelser online er det rimeligt svært at komme uden om Google's annoncering på den ene eller anden vis. Det er dog noget af en jungle med de mange forskellige muligheder som Google tilbyder - og det kan være svært at finde den rigtige indgangsvinkel til sin markedsføring. For det der virker for een virkomhed gør det ikke nødvendigvis for en anden - om du skal bruge Google Ads (AdWords) eller Google Shoppping - eller evt. begge dele - handler om såvel det marked du arbejder i, de konkurrenter du har og din generelle indgangsvinkel til markedet.

Google's palette inden for online markedsføring består først og fremmest af Google AdWords og Shopping annoncerne, og det er helt klart de mest populære hos online shops. Vi tilbyder at hjælpe med opsætningen af dine konti, så du kan komme ordentligt i gang med din annoncering - ligesom vi kan forestå det løbende arbejde med denne del, hvis du ikke selv vil stå for det. Men vores produkter tager altid udgangspunkt i at du selv deltager i arbejdet med din annoncering på Google, for det er vigtigt at holde styr på en så væsentlig del af virksomhedens markedsføring.

Nedenfor kan du finde nogle af vore faste produkter, når det gælder Google AdWords og Google Shopping m.m.

Google Adwords - får hjælp til opsætning og kampagner
 

AdWords Setup

Få hjælp til opsætningen af din AdWords-konto, så du kommer ordentlig i gang med det. Inkl. brugerkursus så du er klædt på til opgaven.

Mere info
Læs om AdWords aftaler hos AmasterWeb i Horsens
 

AdWords Aftale

Med en AdWords aftale skal du ikke tænke på om dine annoncer kører optimalt, og du kan koncentrere dig om at drive din forretning optimalt.

Mere info
Google Shopping - det mest brugte annonceringssystem på nettet
 

Shopping Setup

Vi hjælper dig med at opsætte og linke en Google Shopping konto til din AdWords ditto, så du kan komme ud over stepperne med Google Shopping.

Mere info

Andre sider under Online Marketing: