Markedsføring på Google

Når du skal sælge dine varer eller ydelser online er det svært at komme uden om Google's annoncering på den ene eller anden vis. Det er dog noget af en jungle med de mange forskellige muligheder som Google tilbyder - og det kan være svært at finde den rigtige indgangsvinkel til sin markedsføring.

Google's palette inden for online markedsføring består først og fremmest af Google AdWords og Shopping annoncerne, og det er helt klart de mest populære hos online shops. Vi tilbyder at hjælpe med opsætningen af dine konti, så du kan komme ordentligt i gang med din annoncering - og vi kan også forestå arbejdet med denne del, hvis du ikke selv vil stå for det.

Nedenfor kan du finde nogle af vore faste produkter, når det gælder Google AdWords og Shopping m.m.

Alt tekst
 

AdWords Setup

Få hjælp til opsætningen af din AdWords-konto, så du kommer ordentlig i gang med det. Inkl. brugerkursus så du er klædt på til opgaven.

Mere info
Alt tekst
 

AdWords Aftale

Med en AdWords aftale skal du ikke tænke på om dine annoncer kører optimalt, og du kan koncentrere dig om at drive din forretning optimalt.

Mere info
Alt tekst
 

Shopping Setup

Vi hjælper dig med at opsætte og linke en Google Shopping konto til din AdWords ditto, så du kan komme ud over stepperne med Google Shopping.

Mere info

Andre sider under Online Marketing: