AmasterWeb Shopsystemet

Vi har været med siden handlen på nettet tog sin begyndelse og det shopsystem, som vi tilbyder, er udviklet på baggrund af såvel egne erfaringer med online handel samt de krav, som vore kunder gennem mange år har stillet til vores system.

Shopsystemet er opbygget med en effektiv frontend, som giver de features man forventer af et moderne shopsystem - og ikke mindst en lige så effektiv backend - da den daglige håndtering af ordrer, support af kunderne og generel håndtering af de daglige opgaver er en super vigtig del af en effektiv online shop.

Alt tekst

Udgaver og tilkøb

AmasterWeb systemet findes i to forskellige udgaver - en Standard og en Pro. De har som udgangspunkt de samme features rent funktionelt og i backend. Så der er ikke som sådan nogen begrænsninger - ligesom vi ikke vil forsøge at sælge dig 100 forskellige moduler. Der er rent faktisk kun 3 produkter på vores hylder ;-).

Standard udgaven er dog en fast størrelse, hvor designet ligger fast og kun kan ændres mht. farver og logo, når det gælder udseendet. Den kan til enhver tid opdateres til Pro udgaven og er derfor en glimrende måde at komme i gang på.

Pro udgaven er en løsning, hvor vi medvirker omkring design og opbygning - og siden kan derfor opbygges med stort set det udseende og de ekstra features der ønskes, ligesom vi medvirker omkring opsætning af sociale profiler, markedsføringskanaler m.m. Pro udgaven er til virksomheden, der vil starte ud med "den forkromede løsning" hvor alt er på plads fra start.

Udover de to udgaver af shoppen, findes der et "AddValue-modul", som er til optimering af salget og brugernes købsoplevelse.

Se mulighederne nedenfor.

Alt tekst
 

Shop Standard

Standard shopsystem med alle de nødvendige features til effektivt online salg. En god shop for dig der vil prøve kræfter med online salg.

Pris DKK 11.999,-
Drift pr. måned DKK 499,-

Mere info
Alt tekst
 

Shop Pro

Shopsystem med unikt design og individuel tilpasning af brugerflade m.m. Løsningen til virksomheden der vil have det bedst mulige udgangspunkt.

Priser fra DKK 24.999,-
Drift pr. måned DKK 699,-

Mere info
Alt tekst
 

AddValue Modul

Fremhæv de bedst sælgende produkter, anbefal produkter baseret på kundens bevægelser på hjemmesiden og foreslå ekstra produkter ved tjek-ud.

Opsætning DKK 1.299,-
Pris pr. måned DKK 799,-

Mere info

Andre sider under Shopsystem: