Shopsystemer

Vi har været med siden handlen på nettet tog sin begyndelse og tilbyder såvel de populære open source systemer som PrestaShop og Magento - samt vores eget shopsystem der er udviklet på baggrund af såvel egne erfaringer med online handel samt de krav, som vore kunder gennem mange år har stillet til shopsystemet.

Shopsystemerne er alle opbygget med en effektiv frontend, som giver de features man forventer af et moderne shopsystem - og ikke mindst en effektiv backend - da den daglige håndtering af ordrer, support af kunderne og generel håndtering af de daglige opgaver er en super vigtig del af en effektiv online shop.

Alt tekst

Vælg rigtigt

Valget af shopsystem bør tages på baggrund af bl.a antallet af produkter, kundesegment, målretning o.s.v. og ikke fordi naboen kører med et bestemt af slagsen - alle systemer har deres styrker og svagheder - nogle er store og tunge, mens andre er nemme at gå til, men måske har nogle begrænsninger - og det kan godt betale sig at lave sit forabejde grundigt, inden man kaster sig ud i det.

Vi tilbyder at gennemgå mulighederne med dig, så vi sammen sikrer at du får et system der passer til din viksomhed - og du ikke skal tilpasse din virksomhed til et givet system. Vores baggrund i detail- og online handel, betyder at vi kan rådgive med andet end blot teoretisk viden ;-)

Der findes et hav af shopsystemer og reelt har alle deres styrker - og vi hjælper gerne med at vælge det rigtige. Se nogle af mulighederne nedenfor.

Alt tekst
 

Open Source

Opsætning af en online shop i open source systemer  - PrestaShop eller Magento. Standard template eller unik design-løsning.

Mere info
Alt tekst
 

AmasterWeb Std.

Standard shopsystem med alle de nødvendige features til effektivt online salg. En god shop for dig der vil prøve kræfter med online salg.

Mere info
Alt tekst
 

AmasterWeb Pro

Shopsystem med unikt design og individuel tilpasning af brugerflade m.m. Løsningen til virksomheden der vil have det bedst mulige udgangspunkt.

Mere info
Alt tekst
 

AddValue Modul

Fremhæv de bedst sælgende produkter, anbefal produkter baseret på kundens bevægelser på hjemmesiden og foreslå ekstra produkter ved tjek-ud.

Mere info

Andre sider under Shopsystem: