Vil du skabe merværdi gennem sociale medier?

Social Media

De sociale medier er uden tvivl blevet en vigtig del af set-up'et når virksomheder skal markedsføre sig. Og det handler i høj grad om at finde det eller de medier der passer til formålet, er til at arbejde med for virksomheden ... og vigtigst af alt taler til dem man gerne vil markedsføre sig over for.

Kært barn har mange navne og de sociale medier dækker over alt fra Twitter, Facebook og Instagram til Google+, Pinterest, LinkedIn o.s.v. men der er stor forskel på hvem der bevæger sig rundt på de forskellige medier. Så det handler om at få defineret hvem ens kundegruppe er, inden man kaster sig ud i kampen om kunderne på de sociale medier.

Når man har styr på målgruppen, bør man vælge nogle få medier ud, som dækker denne målgruppe. Det er de færreste der magter at holde liv i alle sociale medier på een gang. Og det værste man kan gøre, er at gøre tingene halvt.

Få professionel hjælp til de sociale medier hos AmasterWeb

Et professionelt set-up

Når du har fundet frem til målgruppen og hvilke medier der skal arbejdes med, skal der sættes en profil op på disse. Og det er vigtigt, at profilen skaber genkendelse i forhold til din virksomheds identitet generelt. Det handler om networking, og genkendelse er et must, når virksomheder arbejder i sociale netværk.

Vi tilbyder hjælp til udvælgelsen af målgruppe og medier samt professionelle opsætninger af sociale profiler, indstillinger o.s.v., så du får det maksimale set-up fra starten. Og der følger selvfølgelig en grundig instruktion med omkring, hvordan du bedst anvender mediet.

Kontakt os gerne for en snak om mulighederne >>


Andre sider under Online Marketing: