Brug for hjælp til virksomhedens Adwords konto?

AdWords Setup

Vi tilbyder en professionel opsætning af din Google AdWords konto, så du kan komme godt i gang med annoncering via Google. Kontoen sættes op så den matcher din produkt-portefølje, og den er nem at arbejde med fremadrettet. Vi sætter derudover også de første par annoncer op i samarbejde med dig, så du har noget at forholde dig til.

Data er konge

Har du ikke i forvejen en Google Analytics konto, sætter vi også denne op for dig, og kobler den op mod din AdWords konto.

Analytics er super vigtig hvis du sælger varer direkte og vil kunne spore dit salg - og dermed holde styr på indtægter kontra udgifter i forhold til de enkelte annoncer/kampagner. Er det ikke med online salg for øje kan der ligeledes opsættes mål, der gør at du kan registrere effekten af din annoncering.

Kursus inkluderet

Med i tilbuddet er et opstartskursus omkring funktionaliteten i Google AdWords - herunder annonce-design, budgivning, budgetopsætning samt tilføjelse af søgeord m.m.

Kurset tager 3-4 timer og afholdes hos os med op til 3 personer. Kurset vil tage udgangspunkt i virksomhedens egen konto - og målet er at gøre dig/jer i stand til at lave gode AdWords kampagner, hvor du/I samtidig har styr på, at du får valuta for pengene

Pris kr. 3.999,00

Kontakt os gerne for yderligere information >>


Krav

For at sætte en annoncekonto op hos Google skal viksomheden have et internationalt kreditkort (VisaCard eller MasterCard).

Alle priser er excl. moms. 

Vil du/ikke selv arbejde med annonceringen, kan vi ligeldes tilbyde at håndtere denne for din virksomhed - evt. som en opstartsperiode indtil der er styr på denne. Se AdWords aftale >>


Andre sider under Google Markedsføring: