Brug for hjælp til virksomhedens Adwords konto?

AdWords Setup

Vi tilbyder en professionel opsætning af din Google AdWords konto, så du kan komme godt i gang med annoncering via Google. Kontoen sættes op så den matcher din produkt-portefølje, og den er nem at arbejde med fremadrettet. Vi sætter derudover de første par annoncer op, så du har noget at forholde dig til.

Data er konge

Har du ikke i forvejen en Google Analytics konto, sætter vi også denne op for dig, og kobler den op mod din AdWords konto.

Analytics er super vigtig hvis du sælger varer direkte og vil kunne spore dit salg - og dermed holde styr på indtægter kontra udgifter. Er det ikke med online salg for øje kan der ligeledes opsættes mål, der gør at du kan registrere effekten af din annoncering.

Kursus inkluderet

Med i tilbuddet er et opstartskursus omkring funktionaliteten i Google AdWords - herunder annonce-design, budgivning, budgetopsætning samt tilføjelse af søgeord m.m.

Kurset tager 2-3 timer og vil tage udgangspunkt i din egen konto - og målet er at gøre dig i stand til at lave gode AdWords kampagner, hvor du samtidig har styr på, at du får valuta for dine penge.

Kontakt os gerne for yderligere information >>


Andre sider under Google Markedsføring: