Medarbejdere

Her kan du møde det team der tegner webbureauet AmasterWeb. Et mix af programmører, grafikere og markedsføringsfolk som tilsammen udgør et stærkt team. Vi vil gerne være dine sparringspartnere i forhold til markedsføring generelt - uanset om det er online shops, firma hjemmesider, udarbejdelse af logo og firmaprofiler, tryksager eller andet. Vi kan være din virksomheds totalleverandør når det gælder marketing. Vi har sideløbende med vores virke i bureauet, også i en årrække drevet online shops i detailhandlen, så vi kender de udfordringer som vores kunder bokser med til dagligt.Dennis DupontDennis Dupont

Programmør og webintegrator

Dennis er den der programmerer vores shopsystem og løbende udvikler på dette. AmasterWeb shop- og cms-systemet er opbygget omkring både egne og vore kunders erfaringer med online salg, og Dennis arbejder med udviklingen af systemet så det møder tidens krav på daglig basis.

Dennis står ligeledes for implementeringen af designs og moduler i såvel AmasterWeb shop og cms-systemet som i WordPress sider, som han ligeledes har stor erfaring med.

Special-programmering og dedikerede kundeopgaver er ligeledes hans ansvarsområde - både rene programmerings-opgaver "ud af huset" samt mere kundespecifikke tilføjelser til vores eget shopsystem.Per AndersenPer andersen

Grafiker og markedsførings-ansvarlig

Per laver mange af kundernes designs, når det gælder online shops og har stor indsigt i, hvad der virker .... og det der ikke gør. Per har mere end 25 års erfaring fra den grafiske branche og har arbejdet indenfor alle aspekter ... herunder webdesign, traditionelle tryksager, skilte m.m.

Men derudover er Per samtidig specialist indenfor online markedsføring. Han arbejder på daglig basis med søgeoptimering, AdWords, Google Shopping m.m. og er derfor en god sparring at have ved hånden, når tingene skal gøres effektivt - som rådgiver eller som direkte hjælp til at lave dette arbejde.

Per forestår markedsføringen for en række af vore kunder, ligsom han i en årrække selv har drevet online shops. Han har så at sige "fingrene i kagedåsen" - og ved derfor også hvad du som forretningsdrivende har af udfordringer i dagligdagen.Underleverandører

Som det fremgår af ovenstående er vi ikke et kæmpe mediehus med en masse ansatte, men det er netop dette som gør os til en stærk samarbejdspartner. Vi benytter i vid udstrækning en række seriøse underleverandører til opgaver vi enten ikke selv kan løse, eller som det giver langt bedre mening at bruge en specialist til.

Vi kan lave hurtige løsninger inden for såvel tryksager som rollup bannere m.m. inhouse da vi har produktionsudstyr til dette, men større produktioner lægges typisk ud til vore samarbejdspartnere. Det giver faktisk rigtig god mening, for kunderne skal have det bedste.

Vi tror derfor stærkt på at dette er den optimale måde at løse vore kunders behov på ... og når alt kommer til alt, drejer det sig også om omkostninger. Vi har selv drevet fysiske forretninger og online butikker - så vi kender udfordringerne med budgetter der skal holdes og omkostninger der skal holdes i ave ;-)


Andre sider under Firmainfo: