Company sites

AmasterWeb leverer hjemmesider lavet både som WordPress projekter og sites leveret i vores eget CMS-system. Det være sig præsentations-sites og regulære company-sites.

Vi har været på markedet inden for design og programmering af hjemmesider gennem 15 år og har stor erfaring med hjemmesider generelt. Vi har, med en baggrund fra den grafiske branche og mere end 25 års erfaring fra denne, stor indsigt i markedsføring generelt. Så du er i trygge hænder, når du vælger AmasterWeb som leverandør af din nye hjemmeside.

Vi tilbyder såvel design som programmering og implementering af hjemmesider - og om valget falder på et WordPress-site eller vi laver sitet i vores eget CMS-system, kommer helt an på formålet samt kundens ønsker og behov.

Indledende øvelser

En ny hjemmeside starter altid med afdækning af kundens behov ved et møde, hvor vi sammen får styr på ønsker og formål med sitet. Det er super vigtigt at lige præcis formålet med sitet er ordentligt defineret. Ofte er det, som kunden tror hun/han har brug for, slet ikke det rigtige, når det kommer til stykket.

Vi er måske ikke helt som bureauer er flest, og kalder tingene ved deres rette navne. Vores primære mål er selvfølgelig at levere et produkt, som kunden bliver glad for, men kemien mellem kunden og os ligger os også meget på sinde. Vi vil helst have vore kunder i mange år og derfor betragter vi også det indledende møde som en mulighed for at sikre, at man er på omgangshøjde. Det fungerer nu engang bedst i længden.

Et møde hos AmasterWeb er ganske uforpligtende - og det kan godt betale sig at bruge en time eller to på at få afdækket behovet for en hjemmside, så man kommer ud med den rigtige løsning ... første gang!

Vi giver selvfølgelig en god kop kaffe ;-)

På de underliggende sider kan du blive lidt klogere på de forskellige muligheder, samt se eksempler på hjemmesider lavet her hos os.


Andre sider under Hjemmesider: