Company sites

AmasterWeb tilbyder firma-hjemmesider til virksomheder af enhver art. Om det er frisøren eller anden service-virksomhed der vil have en simpel firma-hjemmeside, eller det er den større virksomhed som vil have et regulært company site - så kan vi levere en løsning til formålet. Nedenfor kan du se eksempler på hjemmeside-løsninger.

Hjemmesider med cms til mindre service-virksomheder

One Pager hjemmeside

Har du ikke brug for den store og frokromede løsning på nettet, men vil gerne have en præsentabel hjemmeside som du kan rettet i online, er AmasterWeb's one-pager en oplagt løsning. Siden opbygges modulært med de ønskede afsnit, og vores cms-system giver dig mulighed for at rette, tilføje o.s.v. på en nem måde.

Løsningen egner sig glimrende til service-virksomheder som frisører, behandlere, håndværkere og lignende der har brug for en professionel tilstedeværelse på nettet, hvor kunderne kan finde relevante oplysninger. Selv om en "one pager" i princippet er simpel, er den faktisk perfekt for service-virksomheder. Alt står på samme side og for mobilbrugere giver det adgang til alle oplysninger, uden at skulle klikke sig gennem en menu.

En one pager kan satidig være en glimrende start for mindre viksomheder, da den på sigt kan udvides til en "rigtig hjemmeside" med undersider. 

Pris fra kr. 3.750,00*

*Prisen er for et standard setup med valg af farver og indsættelse af logo - samt incl. drift, support og backup i 6 måneder. Efterfølgende betales kr. 1.200,00 havårligt for disse ydelser.


 

Firmahjemmesider med CMS systemer

Company Sites

AmasterWeb tilbyder hjemmeside-løsninger til virksomheder baseret på såvel vores eget CMS-system og WordPress løsninger. Til mindre løsninger vil vi for det meste anbefale vores eget CMS-system, da det er meget nemt at håndtere i dagligdagen og reelt gør tricket for mindre virksomheder der ikke har behov for sprog. Til større løsninger med sproglag eller hvor der fx. er flere der skal arbejde med sitet, vil vi typsik anbefale en WordPress-løsning.

De to CMS-systemer kan stort set det samme, og valget vil typisk være baseret på såvel virksomhedens ønsker, opgavens omfang m.m. Forventer virksomheden på sigt at gå ind i online handel eller skulle have en B2B-løsning, vil Amasterweb-systemet være oplagt - mens WordPress løsningen ofte vælges af større virksomheder, der måske driver flere sites, og bruger dette CMS-system i forvejen. Vi har som sådan ingen præferencer, men fokuserer udelukkende på at levere den optimale løsning til dig/din virksomhed.

Pris fra kr. 6.500,00*

*Ovenstående pris er for en standard AmasterWeb CMS-løsning incl. drift, support og backup betalt for 6 måneder. Efterfølgende vil prisen for dette være kr. 1.200,00 halvårligt.


 

Special programmerede hjemmesider

Programmering

Skal der laves specielle løsninger, kan vi også tilbyde at kode en hjemmeside helt fra bunden. Dette til fx. mini-sites, kampagne-sites og lignende. Vi programmerer i html, javascript, css og lignede sprog på daglig basis, og kan derfor også hurtigt lave sådanne løsninger.

Det vil typisk være til sites som har en helt speciel funktion eller formål, og hvortil der ikke er behov for at have et CMS-system ombord. Altså enten sites der er statiske eller hvor evt. ændringer overlades til os. Det kan også være virksomheden der bare vil have et visitkort på nettet.

Og prisen? Den vil af gode grunde være baseret på opgavens omfang. Men vi udarbejder selvfølgelig en specifikation og et tilbud, så der er rene linjer.


Få den rigtige løsning!

Vi ønsker at levere den rigtige hjemmeside-løsning til din virksomhed, og derfor tilbyder vi et indledende møde hvor vi sammen gennemgår mulighederne og får afdækket behovet. Vi har arbejdet sammen med alle typer af virksomheder gennem årerne - og det er ikke umuligt, at vi kan komme op med indgangsvinkel, som du ikke selv har overvejet.

Dette møde er helt uforbindende og en glimrende start på et evt. fremtidig samarbejde. Så inviter dig selv på en kop kaffe her hos os.

Ring på telefon 7564 3998 eller send os en besked >>


Eksempler / Cases

Vil du se eksmpler på firmahjemmesider vi har leveret i såvel vores eget CMS-system som i WordPres, har vi samlet et repræsentativt udvalg som måske kan inspirere og give idéer til din egen virksomheds hjemmeside. Se eksemplerne her >>


Markedsføring

Vore løsninger er altid opbygget optimalt i forhold til søgemaskineoptimering, og denne del indgår ligeledes altid i det brugerkursus, som vi tilbyder inkluderet i løsningerne. Det er jo vigtigt at blive fundet, for ellers er den flotte nye hjemmeside ikke meget bevendt.

God søgeoptimering (seo) kan bringe dig et stykke af vejen, men husk at kampen om kunderne ude på nettet er hård, og det er de færreste der kan lave en forretning uden andre former for markedsføring. Og det er vigtigt at du har tænkt det ind i dine budgetter for den nye hjemmeside.

Hvad der er rigtige for din virksomhed kommer helt an på målgruppen, men vi tilbyder selvfølgelig også online markedsføring. Du kan læse mere her >>


CMS systemerne

AmasterWeb og Wordpress er begge CMS-systemer. CMS står for "content management system" hvilket groft oversat betyder et system til indholds-redigering. Og det er hvad du får med begge hjemmeside systemer - nemlig mulighed for nemt at redigere i virksomhedens hjemmeside, uden at skulle sætte dig ind i html, scripts og lignende internt-sprog.

Om AmasterWeb

AmasterWeb CMS-systemet er en del af vores shopsystem, som kan bruges til både shop og CMS. Det er modulært opbygget og derfor kan det bruges til stort set enhver løsning på nettet - om det er en simpel hjemmeside, en hjemmeside med forhandler-login eller en regulær online shop. Det er kun et sprøgsmål om hvike moduler der vælges i setup'et. Det vil sige at din online løsning hos AmasterWeb kan vokse med opgaven.

AmasterWeb systemet er meget stærkt omkring søgeoptimering og alligevel utroligt nemt at anvende. Vi har lavet en række templates som kan editeres mht. farvevalg og evt. ønsker om ekstra indhold. Det er vores eget system, og vi kan stort set tilpasse det efter kundens ønsker.

Om WordPress

Oprindeligt bygget som et blogsystem, men i dag det mest anvendte CMS-system i verden. WordPress er over tid blevet udvidet på baggrund af brugernes ønsker om at kunne anvende CMS-delen til andre formål. WordPress er stadig et godt blogsystem - men hjemmeside-delen er en væsentlig grund til den store succes det fortsat har.

WordPress er blevet en forholdsvis tung sag at bruge, fordi man typsike skal huske at opdatere flere steder - og det kræver efterhånden at man bruger noget tid på at lære de mange funktioner at kende - specielt hvis man har et site med flere sprog og evt. forskelligt indhold i forhold til de enkelte lande.

WordPress indeholder nogle standard opsætninger - men er relt baseret på at man køber et template eller får designet et sådan, som styrer hvordan sitet ser ud i frontend. Vi kan selvfølgelig levere et sådan template/design baseret på din virksomheds behov.


Andre sider under Hjemmesider: