Cookie- og datapolitik

Om Cookies her på siden
Cookies bruges for at siden fungerer korrekt. De er nødvendige, uskadelige og er standard på hjemmesider og i online shops i dag. 

Cookies bruges på vores side primært til optimering af sidens indhold samt trafikmåling og optimeringsværktøjer til forbedring af siden.. Vi bruger såvel egne egne og 3. parts Cookies (eksempelvis Google Analytics) til forbedring af siden samt til statistik.

Google Analytics:
Vi benytter os af Google Analytics, til at se hvilke sider der bliver besøgt, hvordan brugerne bevæger sig på hjemmesiden og til statistik. Google Analytics bruges i dag af stort set alle online shops og hjemmesider. 

Andre:

  • Side-detaljer som eks. popups, til styring af om de skal være skjult når man besøger siden igen.
  • Insite Cookie Consent, som afgør om du er nødt til at godkende brugen af cookies når du besøger vores side eller det allerede er godkendt.

Om Cookies generelt
Som nævnt indledningsvis er cookies som udgangspunkt udskadelige. Nogle er helt nødvendige i forhold til funktionaliteteten i på en hjemmeside - det vil sige til at huske de valg du gør på siden m.m. Typisk vil et site reelt ikke fungere, hvis du har indstillet din browser til slet ikke at acceptere cookies. Andre cookies bruges til forbedring af kundeoplevelse samt statistik, og er som sådan skabt til at gøre livet nemmere for såvel indehaver som besøgende på en hjemmeside. Det handler reelt om brugeroplevelse. Og så er der cookies som bruges til markedsføring - disse bruges dog ikke på dette site.

Sletning af cookies
I din browser kan du typisk finde info og hjælp til håndtering af cookies, de fleste er dog indstillet til ikke at besværliggøre livet for dig, når du browser hjemmesider og tillader derfor at der bruges cookies.  Så med mindre at du har ændret dine indstillinger, vil det som udgangspunkt fungere. Undtagelserne er de nye styresystemer fra Apple, som er sat temmelig hårdt og ældre Microsoft browsere. Sidsnævnte bør man dog ikke bruge, da de samtidig også udgør en sikkerhedsrisiko for dig når du surfer på nettet.

Her links til hjælpe med at slette cookies i forskellige browsere:

Persondata

Personoplysninger er alle typer informationer, der kan bruges til at identificere dig. Når du benytter AmasterWeb.dk indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold på siden eller når du henvender dig på mail (kontakter os direkte).

Vi indsamler og behandler følgende oplysninger:
Et unikt bruger-ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon - herunder dit IP-nummer, din geografiske placering, samt hvilke sider du besøger på AmasterWeb.dk. I det omfang du selv giver tilladelse og dermed samtykke hertil (ved godkendelse af vores salgsbetingelser) registreres derudover navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Dette vil typisk være i forbindelse med handler og i bogføringsøjemed.

Sikkerheden
Vi har truffet alle de nødvendige tekniske foranstaltninger, således at dine oplysninger beskyttes mod hændeligt eller ulovligt at blive slettet, blive offentliggjort, går tabt, blive forringet eller komme til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Det er kun af virksomheden godkendt personale der hos AmasterWeb/SportActives.dk har adgang til personfølsomme oplysninger - og kun i det omfang det er nødvendigt for håndtering af support og lign.

Formålet
Oplysningerne bruges til at udarbejde statistik. Oplysningerne anvendes derudover til at optimere vores indhold i shoppen.

Opbevaring
Oplysningerne opbevares kun i det tidsrum, der er tilladt i forhold til lovgivningen og bliver slettet, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Fakturaoplysninger skal opbevares i 5 år i henhold til regnskabslovgivningen, mens øvrige data max. vil blive gemt i 2 år, hvorefter de automatisk slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke sider du besøger, din geografiske placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendte. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne anvendes udelukkende til statistik..

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data - server-hosting m.m. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail vil i øvrigt kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere som vi har sikret os overholder reglerne.

Indsigt
Du til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig. Og du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at disse oplysninger anvendes - det vi sige at tilbagekalde dit samtykke som du afgiver ved at acceptere vores cookie og datapolitik. Hvis de oplysninger vi har registreret er forkerte, har du i øvrigt ret til at få dem rettet eller slettet. Henvendelse kan ske til: info@amasterweb.dk

Klageinstans
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, er Datatilsynet den offenlige instans som du skal henvende dig til (www.datatilsynet.dk).