Eksempler - Shops

Her kan du se nogle af de shops vi har leveret med AmasterWeb systemet. Flere af dem i den nye udgave af shopsystemet som selvfølgelig er responsivt, mens andre for eksemplets skyld er lavet i tidligere versioner med en mobil app i stedet for det responsive design. Nedenfor finder du alle fungerende sites der hostes hos AmasterWeb.

Nedenstående eksempler giver et glimrende indblik i udviklingen i nethandlen - fra designs der kun er møntet på stationære PC'er, sites der tager mobilplatformen ind med en app og sites som virker responsivt og tilpasser sig de mobile platforme. 


Alt tekst

Legeland.dk

Denne shop er leveret til Legeland i Horsens, som har været i vores kundeportefølje gennem mere end 10 år. Legeland.dk er en online shop med legetøj i alle kategorier, hvor man kan gå på opdagelse mellem tusindvis af spændende produkter til børn og barnlige sjæle.

Legeland.dk er online afdelingen til den meget store fysiske legetøjsbutik i Horsens, og afspejler stort set alle produkter i sortimentet. Den virker derfor også som markedsføring for den fysiske forretning.

Vi har leveret design, specialprogrammering og overflytning fra Legelands tidligere shop, der var placeret på et andet domæne. Lageret i shoppen opdateres automatisk via forretningens kassesystem.

Besøg Legeland.dk her >>


Alt tekst

SportActives.dk

Online shop med alt til løb, cykling, fitness og svømning for Horsens virksomheden SportActives A/S, som udover online salg af beklædning og og udstyr til sport, også beskæftiger sig med udvikling og produktion af bl.a kosttilskud til dagligvare-butikker.

Shoppen kører i nyeste udgave af AmasterWeb-systemet - og vi har leveret design, specialprogrammering m.m.

Se shoppen i drift her >>


Nyt site til HobbyDirect.dk

HobbyDirect.dk

Denne shop er blevet opdateret med nyt design samt responsiv opsætning i april 2018. Kunden er Aalborg Hobby Service, som gennem 10 år har drevet HobbyDirect.dk. Shoppen er virksomhedens online afdeling og håndteres med shosystemet fra amasterWeb. 

Aalborg Hobby Service er Danmarks ældste hobbyforretning - og deres online shop er faktisk også blandt de ældst af slagsen i Danmark. De var en af de allerførste kunder hos os, da det blev muligt at lave direkte betalinger og handel på nettet. De har en stor og trofast kundeskare, der både kommer i den fysiske forretning og handler i deres online shop.

Besøg HobbyDirect.dk her >>


Alt tekst

KalhaveAntik.dk

Denne shop er leveret til Kalhave Antik, som har specialiseret sig inden for brugskunst primært fra Frankrig og Italien - samt specielle delikatesser og lignende. Sitet fungerer både som virksomhedens vindue til omverdenen i forhold til den store gårdbutik, hvor man kan gå på opdagelese mellem de mange spændende produkter - og samtidig er det en webshop hvor man kan købe stort set alle virksomhedens produkter online.

Præsentationen af den fysiske butik var vigtig for virksomheden, da en meget stor del af kunderne kommer og handler i gårdbutikken i Kalhave.

Vi har leveret både design og shopsystem.

Besøg Kalhave Antik her >>

 


Andre sider under Shopsystem: