Eksempler - Shops

Her kan du se nogle af de shops vi har leveret med AmasterWeb systemet. Flere af dem i den nye udgave af shopsystemet som selvfølgelig er responsivt, mens andre for eksemplets skyld er lavet i tidligere versioner med en mobil app i stedet for det responsive design. Nedenfor finder du alle fungerende sites der hostes hos AmasterWeb.

Nedenstående eksempler giver et glimrende indblik i udviklingen i nethandlen - fra designs der kun er møntet på stationære PC'er, sites der tager mobilplatformen ind med en app og sites som virker responsivt og tilpasser sig de mobile platforme. 


Alt tekst

Legeland.dk

Denne shop er leveret til Legeland i Horsens, som har været i vores kundeportefølje gennem mere end 10 år. Legeland.dk er en online shop med legetøj i alle kategorier, hvor man kan gå på opdagelse mellem tusindvis af spændende produkter til børn og barnlige sjæle.

Legeland.dk er online afdelingen til den meget store fysiske legetøjsbutik i Horsens, og afspejler stort set alle produkter i sortimentet. Den virker derfor også som markedsføring for den fysiske forretning.

Vi har leveret design, specialprogrammering og overflytning fra Legelands tidligere shop, der var placeret på et andet domæne. Lageret i shoppen opdateres automatisk via forretningens kassesystem.

Besøg Legeland.dk her >>

Alt tekst

SportActives.dk

Dette er vores egen online shop. Vi driver udover webbureauet også en stor online sportsforretning med alt til løb, cykling, fitness, svømning, multisport, fritid m.m. Shoppen drives helt på markedsvilkår og har en stærk position på det danske sports-marked.

Shoppen fungerer samtidig som udviklings-platform for vores shopsystem, og eftersom vi selv i høj grad beskæftiger os med detailhandel, er vi i stand til at levere gennemarbejdede løsninger til vore kunder i detailhandlen generelt. Vi er selv afhængige af at systemet fungerer optimalt.

Shoppen kører i nyeste udgave af AmasterWeb-systemet - og vi har selvfølgelig selv leveret design, specialprogrammering ... und alles ;-)

Se shoppen i drift her >>

Alt tekst

Campstuff.no

Denne shop er leveret til Camping & Fritid Horsens i forbindelse med en udvidelse til andre markeder i Europa - i dette tilfælde Norge.

Firmaet der driver en af de største danske online shops med campingudstyr og tilbehør (CFHorsens.dk som vi i øvrigt også har leveret), havde et ønske om at ekspandere til andre europæiske lande - og vi har udover denne shop til det norske marked leveret Campstuff-sites til såvel det tyske som til det engelske marked. 

Shoppen er af lidt ældre dato og er ikke responsiv, men vi har i stedet leveret en mobil-app, så shoppen fungerer på mobilplatformen. Designet er tilpasset ud fra et af kunden leveret designudkast.

Besøg Campstuff.no her >>

Alt tekst

KalhaveAntik.dk

Denne shop er leveret til Kalhave Antik som har specialiseret sig inden for brugskunst primært fra Frankrig og Italien samt specielle delikatesser og lignende. Sitet virker først og fremmest som virksomhedens vindue til omverdenen, hvor man kan gå på opdagelese mellem de mange spændende produkter - men der er dog også en fungerende shop.

Sitet er leveret for efterhånden mange år siden og er kun lavet til visning på stationære PC'er.

Vi har leveret både design og opsætning af sitet.

Se shoppen i drift her >>

 


Andre sider under Shopsystem: