Eksempler - Shops

Her kan du se nogle af de shops vi har leveret med AmasterWeb shop-systemet. Shopsystemet, som selvfølgelig er responsivt, kan bruges til stort set enhver form for online handel - såvel B2C som B2B - og er samtidig et seriøst CMS-system, hvilket giver rigtig mange muligheder. Shopsystemet er modulopbygget og kan vokse med din shop - i takt med at din forretning udvikler sig.

Nedenstående kan du se nogle af de shop-løsninger vi har leveret, og danne dig et indtryk af mulighederne. Men kontakt os gerne, hvis du vil vide mere >>


Webshop lavet for Legeland.dk i Horsens

Legeland.dk

Denne shop er leveret til Legeland i Horsens, som har været i vores kundeportefølje gennem mere end 10 år. Legeland.dk er en online shop med legetøj i alle kategorier, hvor man kan gå på opdagelse mellem tusindvis af spændende produkter til børn og barnlige sjæle.

Legeland.dk er online afdelingen til den meget store fysiske legetøjsbutik i Horsens, og afspejler stort set alle produkter i sortimentet. Den virker derfor også som markedsføring for den fysiske forretning.

Vi har leveret responsivt design, specialprogrammering og overflytning fra Legelands tidligere shop, der var placeret på et andet domæne. Lageret i shoppen opdateres i øvrigt automatisk via butikkens kassesystem, hvilket var en vigtig feature for virksomheden der har fælles lager for den store legetøjsbutik og online butikken.

Besøg Legeland.dk her >>


Online shop bygget i AmasterWeb shopsystemet

SportActives.dk

Online shop med alt til løb, cykling, fitness og svømning for Horsens virksomheden SportActives A/S, som udover online salg af beklædning og og udstyr til sport, også beskæftiger sig med udvikling og produktion af bl.a kosttilskud til dagligvare-butikker.

Shoppen kører i nyeste udgave af AmasterWeb-systemet - og vi har leveret grunddesign, specialprogrammering m.m. Virksomheden har egen interne marketingsafdeling, og forestår selv grafiske opgaver m.m. omkring shoppen.

Besøg SportActives.dk her >>


Nyt site til HobbyDirect.dk

HobbyDirect.dk

Denne shop er blevet opdateret med nyt design samt responsiv opsætning i april 2018. Kunden er Aalborg Hobby Service, som gennem mere end 12 år har drevet HobbyDirect.dk. Shoppen er virksomhedens online afdeling, og håndteres med shosystemet fra amasterWeb.

Vi har redesignet shoppen og gjort den responsiv, men indehaveren ville ikke ændre alt for meget - så den fremstår med stort set det samme layout, som vi lavede for mere end et årti siden. For de gamle kunder som typsike bruge PC'en er shoppen stort set den samme, mens den er fornyet væsentligt for dem der tilgår den via en mobiltelefon.

Aalborg Hobby Service er Danmarks ældste hobbyforretning - og deres online shop er faktisk også blandt de ældst af slagsen i Danmark. De var en af de allerførste kunder hos os, da det blev muligt at lave direkte betalinger og handel på nettet. De har en stor og trofast kundeskare, der både kommer i den fysiske forretning og handler i deres online shop.

Besøg HobbyDirect.dk her >>


Online shop for Kalhave Antik

KalhaveAntik.dk

Denne shop er leveret til Kalhave Antik, som har specialiseret sig inden for brugskunst primært fra Frankrig og Italien - samt specielle delikatesser og lignende. Sitet fungerer både som virksomhedens vindue til omverdenen i forhold til den store gårdbutik, hvor man kan gå på opdagelese mellem de mange spændende produkter - og samtidig er det en webshop hvor man kan købe stort set alle virksomhedens produkter online.

Præsentationen af den fysiske butik var vigtig for virksomheden, da en meget stor del af kunderne kommer og handler i gårdbutikken i Kalhave.

Vi har leveret både design og shopsystem gennem mere end 10 år - og shoppen er for nylig blevet gjort responsiv - så den møder tidens krav og den øgede handel via de mobile platforme.

Besøg Kalhave Antik her >>

 


Andre sider under Shopsystem: