Grafisk design

AmasterWeb har dybe rødder i en grafisk branche og vi startede i midten af 90'erne som et traditionelt reklamebureau. Så udover at vi selvfølgelig kan levere det grafiske design til hjemmesider og shops, er vi ikke helt som webbureauer generelt. Du kan læse mere om AmasterWeb som din grafiske samarbejdspartner nedenfor.

Webdesign

Når dit site skal designes er vi selvfølgelig leveringsdygtige. Vi har gennem årene leveret designs til hundredevis af hjemmesider og online shops. Vi har i snart 20 år arbejdet med grafisk design og opbygning af hjemmesider - og de sidste 15 år med vores eget system, AmasterWeb, ligesom vi har indgående kendskab til systemer som eksempelvis WordPress.

Løsningerne bliver altid valgt ud fra kundernes præmisser og ønsker - om det er en simpel "one pager" til en service-virksomhed, et regulært company-site til en større virksomhed, en seriøs online butik eller profiler på de sociale medier, så har vi erfaringen både omkring opsætning, systemer og design.


 

Layout og tryk

Skal du bruge traditionel markedføring, kan vi selvfølgelig også levere denne. Vi har arbejdet i den grafiske branche i mere end 25 år, og har produceret alt fra visitkort og brochurer til annoncer og kartonage. Så om du skal have designet et logo eller have redesignet det gamle, det er en designlinje til den nystartede virksomhed eller annoncer til magasiner og aviser, så er vi leveringsdygtige.

AmasterWeb startede ud som traditionelt reklamebureau i 90'erne, og selv om verden bliver mere og mere digital, er det gode grafiske håndværk stadig en væsentlig del af vores virke. En del af vores grafiske produktion bliver fortsat trykt på traditionel vis (offset og digital tryk), men meget forbliver i dag digitalt - i form af bl.a Pdf'er til download.


 

Messe & Display

Skal du bruge display-materiale til messer, en præsentation eller lignende, kan vi levere dette også. Vi har inhouse produktion af de mest almindelige løsninger som rollup's og hangers, og kan derfor levere sådanne med kort varsel - derudover har vi gode samarbejdspartnere til større eller mere specielle løsninger.

Vi kan i øvrigt også levere fx. PowerPoint præsentationer, så du har hele stup'et i forhold til fx. et pitch eller en præsentation. Så har du brug for materiale inden for display, er vi altid klar til at give et bud på en seriøs løsning.


 

Totalløsninger

Vi ønsker at have et tæt samarbejde med vore kunder - og nogle har vi samarbejdet med omkring markedsføring gennem årtier ... SportConcept International A/S er en af disse kunder.

SportConcept er et sportsrejsebureau, som arrangerer træningslejre i Europa for sportsklubber m.m. Vores samarbejde startede tilbage i midten af 90'erne, inden internettet overhovedet var opfundet, hvor vi producerede deres rejsekataloger til de skandinaviske lande samt virksomhedens øvrige tryksager. Vi har dermed sammen taget rejsen op igennem 0'erne og 10'erne, frem til i dag hvor internettet og de digitale medier selvfølgelig er den primære platform.

Vi brænder for det tætte smarbejde - og tager hellere end gerne del i konceptudvikling og strategier for de virksomheder vi arbejder sammen med - den gensidige forståelse er i vores optik super vigtig når tingene skal laves effektivt ... og linjen skal holdes.