Google Shopping - får hjælp til at kommer rigtig i gang med det

Shopping Setup

Google Shopping er lidt en besværlig størrelse når det gælder opsætningen af en konto. For at komme i gang skal der både oprettes en Adwords konto, en Merchant konto og helst også en Analytics konto hos Google - og efterfølgende skal disse konti kobles sammen, for at tingene virker - og der er styr på udgifter kontra indtægter vedr. annonceringen.

Mange løber med god grund sur i at finde hoved og hale i de mange indstillinger, og derfor tilbyder vi vores hjælp til dette. Du får dermed hurtig adgang til at annoncere dine produkter i Google Shopping-kategorierne på Googles søgesider. Billedannoncerne på Google er efftive - men det kan blive en dyr affære, hvis ikke der er styr på om de mange klik på disse giver afkast der står mål med udgifterne. 

Kursus inkluderet

Nedenstående pris er inkl. et brugerkursus her hos os, hvor du lærer at bruge dine nye konti hos Google - herunder budgivning, justering og overvågning af forbrug m.m.

Kurset tager ca. 4 timer og vil tage udgangspunkt i din egen konto - og målet er at gøre dig i stand til at håndtere Google Shopping, sådan at du navigerer uden om de typiske faldgruber med systemet. Det handler om at have styr på sine data så annonceringen bliver et middel til øget indtjening.

Pris fra kr. 3.999,00*

Kontakt os gerne for yderligere info >>

*Prisen afgøres af hvor omfattende vores andel af arbejdet skal være. En grundopsætning af de enkelt konti vil ligge i det anførte leje, mens mere udførlige setups vil kræve yderligere timer - få et tilbud!


Krav

For at køre en Google Shopping konto kræver det at virksomheden har et internationalt kreditkort (Visacard eller MasterCard).

Alle priser er excl. moms.


Andre sider under Google Markedsføring: