Brug for hjælp til professionelle nyhedsbreve?

Nyhedsbreve

Efterhånden som du får kunder i din butik, vil nyhedsbreve kunne gøre en væsentlig forskel i din online markedsføring. Kunder der har tilmeldt sig dit nyhedsbrev er reelt allerede interesseret i at handle med dig, og du skal derfor sørge for at holde dem til ilden. Men første step er at få sat et system op, så nyhedsbrevene bliver en fast del af virksomhedens markedsføring.

Tilmeldingsformular og evt. andre tiltag i forhold til at opbygge en modtagergruppe er selvfølgelig vigtig, for det handler om at skabe et medie som det kan betale sig at arbejde med - opbygge en modtagergruppe.

Professionelle nyhedsbreve som både informerer om nyheder og promoverer gode tilbud skal komme med jævne mellemrum, sådan at dine kunders tilhørsforhold styrkes ... og de husker at din online shop eller virksomhedens hjemmeside er der, når de står og mangler de produkter eller den service du tilbyder.

Hvor tit og hvor mange udsendelser der skal komme, kommer helt an på typen af virksomheden og målet med nyhedsbrevene.

Vi tilbyder opsætning og tilkobling til din online shop eller hjemmeside i forhold til det mest brugte system på markedet - nemlig MailChimp.

Pakkeløsning

Med i opsætningen får du et design, oprettelse af evt. interessegrupper og implementering i dit site (opsamling af kontaktpersoner), så det hele fungerer gnidningsløst. Derudover får du et kursus i brugen af systemet, så du er i stand til at lave gode og effektive nyhedsbreve. Det er super vigtigt at få det lavet rigtigt første gang, da det kan være svært at ændre bl.a interesse-segmentering og lignende når først du har mange tilmeldinger.

Vi laver, som en del af brugerkurset, det første nyhedsbrev sammen med dig, så du lærere at bruge det rent praktisk.

Samlet pris kr. 3.999,00

Kontakt os gerne for mere info >>

Alle priser er excl. moms.


Andre sider under Online Marketing:

 


Mere om MailChimp

Udbydere som MailChimp, som er et amerikansk firma, og din egen håndtering af dine kontakter er i særdeleshed omfattet af bl.a EU's stramme persondata-lovgivning, som stiller skærpede krav til oplysningepligt ved tilmelding, håndtering af kontaktoplysninger, mulighed for afmelding samt til dine oplysninger på dit site m.m.

Denne del har vi selvfølgelig styr på, og hjælper med at få tingene sat i de rigtige rammer, så du ikke løber ind i problemer med Datatilsynet. Den daglige håndtering i virksomheden, hvem der har adgang til data o.s.v. er også en del af setup'et omkring et nyhedsbrev-system. Der er mange features man skal have styr på i online verdenen - og perondata-behandling er en af de lidt tungere. Det betaler sig at få det gjort rigtig fra start.