Alt tekst

Support Systemer

Når du skal drive en seriøs online shop, er et velfungerende system til support af dine kunder en meget vigtig del. Det gælder såvel håndtering af mails, chat og telefonopkald.

Når en ordre bare ryger lige gennem systemet, og kunden har sin vare dagen efter, hun/han har bestilt, er alt fint og du skal ikke tænke så meget mere over det.

Det er, når kunden er i tvivl omkring valget af produkt, der er noget der ikke kan leveres inden for den lovede tid, eller når kunden har spørgsmål til sin ordre (måske oven i købet reklamationer), at du skal være super skarp. Det er i disse tilfælde, du skal vise kunden, at der er styr på sagerne. Og det er her, et effektivt supportsystem kommer ind i billedet.

Vi tilbyder at sætte effektive systemer op, så virksomheden kan få fuldstændig styr på denne del - herunder telefoni-, mail- og chat-systemer der er gennemtestede, og tilfører din virksomhed en professionel tilgang til dine kunders henvendelser. 

Alt tekst
 

IP Telefoni

Seriøs telefoni til alle firmaets afdelinger. Næsten ubegrænsede muligheder for tilpasning af systemet til virksomhedens behov. 

Tilbud gives!

Mere info
Alt tekst
 

Zendesk Setup

Vi sætter dit mail- og chat-system op, så du kan levere en seriøs kundesupport. Ticket-system der holder styr på flowet og sikrer hurtig respons. 

Pris fra DKK 2.999,-

Mere info

 


Andre sider under Programmering: