Om os

AmasterWeb er en lidt anderledes størrelse end web- og marketingbureauer generelt. Vi har en baggrund både i den grafiske branche og inden for detailhandel, hvor vi driver en større online shop indenfor sportsbranchen. Helt præcist har vi 25 års erfaring fra den grafiske branche og snart 15 år med detail- og internethandel ... vi har været med i udviklingen siden online handlens spæde start i begyndelsen af 0'erne, og kender både udfordringer og virkemidler.Du får en samarbejdspartner med dybe rødder inden for både handels- og reklameverdenen. Vi har prøvet det meste, når det gælder både salg og markedsføring i praksis, og er derfor rigtig godt rustet til at rådgive og levere de helt rigtige løsninger.

Virksomheden tegnes pt. af tre medarbejdere med vidt forskellige kompetencer - grafikere, social media eksperter og programmører. Og vi er som et forholdsvis lille firma alle vant til at skulle udenfor vores comfort-zone i det daglige. Vi er et lille team og har ingen fine fornemmelser. Mød de enkelte medarbejderer her >>

Vi deler lokaler med salgsafdelingen i SportActives ApS* som er en detailhandel indenfor sportsbranchen. SportActives arbejder, lige som vore øvrige kunder, til dagligt med vores shopsystem i salgsøjemed, og vi bliver derfor hele tiden målt og vejet på de opdateringer og den udvikling der sker med systemet. Vi får daglige tilbagemeldinger omkring features der bør laves, ting der skal rettes o.s.v. ... og det sikrer i sidste ende at systemet altid er i absolut topform.

Vi har et tæt samarbejde med vore kunder generelt - for vi ønsker at være en regulær samarbejdspartner, og ikke bare en leverandør. Vore kunder forventer at vi tager fat på dem, hvis vi mener de kunne gøre tingene på en anden eller mere effektiv måde - ligesom vi selvfølgelig forventer at kunderne siger til, hvis der er noget der kunne gøres bedre i vores ende.

Vores koncept er dermed rimeligt unikt i branchen, og det er samtidig vores styrke. Vi kender de udfordringer som vore kunder har i det daglige, når det gælder detail- og handelsvirksomhed. Vi har prøvet det meste på godt og ondt - og derfor har vi også en anderledes tilgang til det. Vi ønsker at være vore kunders sparringspartner i når det gælder marketing

Vore kunder er typisk mindre og mellemstore virksomheder - altså nogle der ligner os selv - og det er også vores primære segment. Vi henvender os til virksomheder, der ikke går efter fine titler, store armbevægelser m.m. - men derimod vil have en samarbejdspartner, der er helt nede på jorden og ikke forsøger at sælge dem den "store og forkromede løsning" hvis behovet blot er en simpel hjemmeside og et visitkort ... men den forkromede løsning kan vi selvfølgelig også levere ;-)

Vore løsninger er fuldt skalerbare og derfor kan de vokse med opgaven - det er de færreste, der har budgettet til at starte ud med den fulde løsning. Netop derfor er rådgivning og hjælp til de rigtige valg en meget stor del af vores koncept.

Vi vil hellere have vore kunder i mange år, i stedet for at sælge dem en løsning, der reelt er en alt for stor mundfuld ... både økonomisk og organisatorisk. Det handler om at finde den rigtige løsning til det behov som din virksomhed måtte have. Men vi kalder også en spade for en spade og du vil få modspil, hvis vi mener at du er på vej ud i noget helt galt ...og modspil er sundt :-)

*AmasterWeb.dk er en del af SportActives ApS

 


Andre sider under Firmainfo: