Google Adwords aftle - lad en professionel styre slagets gang
 
 

AdWords Aftale

Som det forhåbentlig fremgår, mener vi principielt at du selv skal have den fulde kontrol med dine betalte annoncer på Google - men vi ved også godt at det ikke altid er så nemt at afsætte tiden til dette ... og ikke mindst at sætte sig ordentligt ind i det.

Ønsker du ikke selv at arbejde med Google AdWords for din shop eller hjemmeside, tilbyder vi at lave dette for dig til faste priser. Vi har stor erfaring med AdWords qua vores mangeårige arbejde med disse - og den stiller vi til din rådighed.

Mål og midler

På et møde gennemgår vi mulighederne og finder sammen frem til målet med dine annoncer. Det er vigtigt at målsætningen er defineret 100% så din annoncering kan blive effektiv og være et aktiv for virksomheden - dette uanset om det er direkte salg af produkter eller branding af din virksomhed. 

  • Er det produkter der skal sælges, er det vigtigt at vi arbejder ud fra kendte tal. Det vil sige at vi skal vide hvad din gennemsnitsavance er på de produkter der skal markedsføres - og hvor meget af den du er villig til at smide efter ordrerne. Det handler om at gøre dine annoncer rentable.
  • Er det branding af virksomheden, dine Adwords skal gå til, vil succeskriteriet være et andet. Her går man selvfølgelig efter at skabe trafik til hjemmesiden - men igen så er det vigtigt, at man får de rigtige mennesker ind. Det er ingen sag at skabe trafik - det er det derimod at få den rigtige trafik.

Tjek på konkurrenter

Vi kigger på dine konkurrenter og ser hvad de gør. Du skal ikke nødvendigvis gøre det samme, for det er reelt en tommelskrue, der bare strammes mere og mere - så kan vi finde en anden indgangsvinkel, er det det vi ofte går efter.  

Værktøjer

Har du ikke i forvejen en AdWords konto, sætter vi en sådan op for dig og tilslutter den samtidig til en Google Analytics konto, så det er nemt for dig at følge udgifter og indtægter på din konto. 

Arbejdet foregår direkte i dine egne konti hos Google, sådan at du har fuldstændig ejendomsret over dine kampagner - således at du selv kan tage over på sigt og fortsætte med annoncerne, selv om du afbryder samarbejdet med os.

Arbejdet udføres til faste priser, og der laves en aftale omkring niveauet - det vil sige hvilket budget du vil køre med og hvad der skal bruges krudt på. Min. aftale er dog 5 timer pr. måned.

Timeprisen er kr. 500,00, men vi laver gerne en fast aftale, hvor du får en skarp pris på timerne.

Kontakt os for tilbud >>

Krav

For at opsætte en Google Ads konto kræver det at virksomheden har et internationalt kreditkort (VisaCard eller MasterCard).

Alle priser er excl. moms.


Andre sider under Google Markedsføring: