Alt tekst

Tryk og print

Ingen tvivl om at verden ændrer sig, og det printede medie er på retur, men helt undvære tryksager kan man ikke som virksomhed. Budskabet bliver ganske simpelt stærkere, når man kan udlevere en flyer, folder eller lignende ved et møde med potentielle kunder - og man efterlader sig noget håndgribeligt efter mødet.

Visitkortet er selvfølgelig det ultimative eksempel på tryksager der ikke kan undværes, og selv om man i dag kan lave rigtig gode online løsninger med fx. kataloger, er det stadig lidt af en udfordring for mange at læse dem på en skærm - og der er nu engang noget mere effekt i et trykt katalog. Brandingværdien er ligeledes meget større med fysiske eksemplarer af firmaets præsentationsfoldere og lignende.

Alt tekst

Annoncer m.m.

Er du erhvervsdrivende, har du typisk også brug for at annoncere i dagspressen, magasiner m.m. Når man sælger varer eller ydelser, er annoncering i diverse medier et godt supplement til online markedsføringen. Man når ganske enkelt ud til de kunder, man ikke ville fange på nettet, fordi de ikke nødvendigvis bruger nettet, når de leder efter en leverandør.

Branding er selvfølgelig en anden vigtig grund til at annoncere i trykte medier. Den blotte tilstedeværelse i de rigtige medier, som kommer ud til de målgrupper man henvender sig til, vil øge potentielle kunders bevidsthed om, at man faktisk er der. Svært at måle på, men alle undersøgelser viser, det kan betale sig. Det handler først og fremmest om at få en plads i folks bevidsthed.

Vi er ikke det mindste i tvivl om, at online markedsføring er fremtiden, men firmaets markedsføring bør stadig understøttes af de trykte medier - dog handler det meget om at vælge den rigtige strategi. Dagene hvor man skød med "spredehagl" er for længst forbi. 

Alt tekst

En seriøs leverandør

Vi har mere end 25 års erfaring inden for reklamebranchen og kan levere alt fra tryksager og annoncer til skilte og messe bannere m.m. Stærke budskaber og gennemførte løsninger er det vi brænder for. Vi er godt nok først og fremmest et webbureau, men rigtig mange af vore kunder har også brug for tryksager ... og dem kan vi selvfølgelig også levere.

Seriøse samarbejdspartnere
Om det er off-set tryk eller digital print, har vi allieret os med gode underleverandører, der leverer hurtigt og i den rigtige kvalitet hver gang. Vi laver opsætningen og et evt. prøvetryk og står for koordineringen, så du får dine tryksager til tiden.

Kontakt os gerne hvis du vil vide mere >>


Andre sider under Grafisk Design: