Alt tekst

Open Source shopsystem

Vi tilbyder opsætning af virksomhedens online shop i de mest populære shopsystemer. Prestashop og Magento er begge open source shopsystemer - og er systemerne bag en meget stor del af de danske online shops.

Shopsystemerne

De to systemer er de mest brugte systemer for virksomheder som sælger (eller ønsker at sælge) på nettet. Systemerne har en lang række af features og er udviklet gennem mange år - og de større 3. parts udbydere koder deres API's m.m. til disse shopsystemer - så integration i andre systemer er veludbygget og godt dokumenteret.

Selv om der er stor forskel i opsætning, backend og i forhold til daglig drift af en online shop, er disse systmer gennemprøvede og effekive. Men det er vigtigt at vælge shopsystemet i forhold til det man skal bruge det til - og det kan være svært at gennemskue mulighederne ... og ikke mindst hviken betydning det vil have i hverdagen for viksomheden.

Rådgivning, design og implementering

Inden man kaster sig ud i at starte en online shop, er det vigtigt at have styr på mål og midler - altså finde ud af hvem men henvender sig til, hvorndan man vil nå dem og i øvrigt lave sig et budget i forhold til markedesføringen. Vi er gerne behjælpelige i forhold til dette, og har erfaringen med online salg på godt og ondt - vi her selv været i detailhandlen gennem mere end 15 år.

Integrering

Har man både en fysisk forretning og en online shop er backend-features som lagerstyring og økonomiprogram m.m. også noget man skal have med i sine overvejelser. Der er masser af muligheder, men der er også begrænsninger der kan gøre livet svært for virksomheden omkring den daglige drift. Så her handler det i meget høj grad om at få styr på hvad det er man ønsker sig af sit system.

Kontakt os gerne vedr. en Standard Shop >>


Valgmuligheder

Vi tilbyder såvel standard opsætning med fx. et af de mange templates der findes - gratis som betalte af slagsen - men vi kan ligeldes tilbyde at levere et unikt design til virksomhedens online shop, som målretter siden efter de brugere man primært ønsker at handle med.

  • Det er vigtigt at man fanger og fastholder sine kunder - og det gør man ikke med en shop der ligner konkurentens til forveksling.
  • Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med tilkobling og implementering af betalingsløsninger (kreditkort, finasiering m.m.), fragtløsninger og lignende i forbindelse med opsætningen.
  • Udover selve shopsystemet findes der en række 3. parts addons som man skal overveje - herunder eMærket, Trustpilot, Clerk/AddWish og andre salgsfremmede plugins.
  • Deudover er dere selvfølgelig markedsføringen som er en vigtig detalje - herunder Google AdWords, Google Shopping, shoppingprotaler og lignende.

Vi kan ligeledes rådgive omkring disse features, så du/I får et så optimalt setup som muligt med din/jeres nye shop. Shoppen gør det jo ikke alene - for markededsføring og andre salgsfremmende features er reelt det vigtigtigste .. uden kunder kommer man ikke langt.

 


Andre sider under Shop: