WordPress Sites

WordPress startede egentlig ud som et blog-system men har over årene udviklet sig til det mest brugte system, når det gælder firmapræsentationer, projekt-hjemmesider og meget mere. Det er stadig et glimrende blog-system ...men det er meget mere end det.

WordPress er et content management system (CMS) som giver brugeren mulighed for at lave nye sider, redigere i eksisterende, indsætte billeder, links m.m. uden at have forudsætninger omkring html og andre fine udtryk fra internettets verden. Det er skabelon-opbygget og der findes et hav af add-ons, færdiglavede temaer m.m. til systemet som kan kobles til efter behov - herunder også sprog-lag.

Design og opsætning

Som udgangspunkt er et WordPress system kun funktionalitet og der skal derfor både et design (skin) samt tilkobling af de ønskede features til, før man har en hjemmeside. Det er reelt denne del vi tilbyder - sammen med evt. specialprogrammering til systemet.

WordPress-systemet er blevet stort og der er kommet vildt mange muligheder til gennem årene, hvilket er super godt ... men det betyder også at det er svært at sætte op for en almindelig bruger. Og det er omkring valg af tema, tilslutning af de optimale moduler m.m. at vi kommer ind i billedet. Vi har stor erfaring med netop WordPress-sites - og kan hjælpe dig/jer til at finde det helt rigtige setup.

Brugerkursus

Når sitet er sat op er det meget vigtigt at man forstår at bruge det.  Det nytter ikke at være bange for at ødelægge noget, når man skal redigere eller tilføje i sin hjemmeside, for så bliver siden formentlig statisk og går i stå. Det er også vigtigt, at man arbejder med søgeoptimeringen af sitet, hvis det skal bruges til at skaffe kunder til virksomheden eller øge interessen for et projekt. Så et seriøst brugerkursus er altid inkluderet, når vi leverer et site i WordPress.

Pris fra DKK 8.999,-

Kontakt os gerne for en snak om mulighederne >>


Andre sider under Hjemmesider: