WordPress Sites

WordPress startede ud som et blog-system, men har over årene udviklet sig til det mest brugte system, når det gælder firmapræsentationer, projekt-hjemmesider og meget mere. Det er stadig et glimrende blog-system ...men det er meget mere end det.

WordPress er et content management system (CMS) som giver brugeren mulighed for at lave nye sider, redigere i eksisterende, indsætte billeder, links m.m. uden at have forudsætninger omkring html og andre fine udtryk fra internettets verden. Det er skabelon-opbygget og der findes et hav af add-ons, færdiglavede temaer m.m. til systemet som kan kobles til efter behov - herunder også sprog-lag.

Design og opsætning

Som udgangspunkt er et WordPress system kun funktionalitet og der skal derfor både et design (template) samt tilkobling af de ønskede features til, før man har en regulær hjemmeside. Det er denne del vi tilbyder - sammen med evt. specialprogrammering til systemet.

Der findes i WordPress en række templates man frit kan bruge, men du vil sevfølgelig møde sider der ligner din egen til forveksling hvis du anvender et af disse. Man kan ogås finde sider der tilbyder templates som man kan købe sig til - disse vil dog ligeldes blive solgt til andre også, med mindre man frikøber designet fra udbyderen. Men  i så fald kan det lige så godt betal sig at få lavet noget der passer 100% til formålet - i stedet for at "tvinge" sit firma ind i en skabelon. 

WordPress-systemet er blevet stort og der er kommet vildt mange muligheder til gennem årene, hvilket er super godt ... men det betyder også at det er svært at sætte op for en almindelig bruger. Og det er omkring valg af tema, tilslutning af de optimale moduler m.m. at vi kommer ind i billedet. Vi har stor erfaring med netop WordPress-sites - og kan hjælpe dig/jer til at finde det helt rigtige setup.

Mange muligheder

Med wordPress kan man lave alt fra et simpelt visitkort som bare er logo og firmainfo, en one-pager som egner sig til virksomheder der vil være tilstede med relavante info, lidt markedsføring m.m. på nettet - og større løsninger til virkomheden der vil have en mere regulær tilstedeværelse på nettet ... og måske endda på flere sporg. Vi kan levere det hele.

Prisen?

Den vil afhænge af kravet til sitet. Men en regulær firma-hjemmeside med de vigtigste features og ca. 10 undersider (fx. et site til en produktions- eller service-virksomhed), vil koste fra kr. 7.500,00* og en one-pager (til fx. en frisørsalon) kan vi skrue sammen fra kr. 3.000,00*.

Men vi vil meget hellere tage et møde med jer, og finde frem til den helt rigtige løsning.

*Priserne er ekskl. moms og omfatter et standard WP-setup, med tilhørende design samt de nødvendige moduler (herunder seo), backup, brugerkursus, support og 6 månders drift på vores højtydende servere.

Hosting er i ovenstående eksempler betalt for det første halve år. Derefter koster hosting/support fra kr. 200,00 pr. måned som afregnes halvårligt forud.

Brugerkursus

Når sitet er sat op er det meget vigtigt at man forstår at bruge det.  Det nytter ikke at være bange for at ødelægge noget, når man skal redigere eller tilføje i sin hjemmeside, for så bliver siden formentlig statisk og går i stå. Det er også vigtigt, at man arbejder med søgeoptimeringen af sitet, hvis det skal bruges til at skaffe kunder til virksomheden eller øge interessen for et projekt. Så et seriøst brugerkursus er altid inkluderet, når vi leverer et site i WordPress.

Professionel løsning

Det er vigtigt at du bruger et bureau, der kan mere end bare at implemetere et design i WordPress - for opsætningen er reelt den mindste del af et effektivt website. Uden trafik er din nye og flotte hjemmeside reelt kun til dig selv ... og dem der kender dig eller din virksomhed i forvejen. Og uden relevant trafik er den ikke meget bevendt. Det handler om at definere hvem det er du vil have i tale med din hjemmeside - og få lavet siden så den leverer det ønskede resultat. Firmaets hjemmeside skal være et aktiv, og ikke blot et glansbillede som ingen ser.

Der er i øvrigt en række faldgruber med et WP-system som de færreste er klar over, bl.a skal man sikre sig at der er ryddet ordentligt op hvis man har testet forskellige templates og lignende ... det kn hurtigt blive noget rod

Så brug en leverandør der ved hvad der skal til, og lad dig ikke forblænde af "latterlige priser" ... man får typsik det man betaler for wink

Kontakt os gerne for en snak om mulighederne >>


Andre sider under Hjemmesider: