AmasterWeb CMS system

CMS-systemet er en del af vores shopsystem og er egentlig ikke beregnet på at sælge enkeltstående, men verden er ikke sort/hvid og ind i mellem egner vores eget system sig ganske enkelt bedre til formålet, end fx. WordPress. Det giver bedre muligheder for at lave om på ting og sager, fordi det er vores egen kildekode - og vi bruger det derfor ofte til specielle sites, samt til løsninger hvor kunden er indstillet på at sætte sig ind i tingene, for at opnå et effektivt website.

Ligeledes er det, når kunden på forhånd ved, at de ikke kommer til at opdatere hjemmesiden selv, at vi vælger at bygge den i vores eget CMS. Det vil sige, når kunden er helt sikker på, at de aldrig får tid til hverken at sætte sig ind i systemet eller reelt har lyst til dette - og derfor lægger opgaven i vores hænder. her er det logiisk for os at bruge vores eget sytem, da vore folk selvfølgelig har styr på sagerne.

Men det kan også være virksomheden som påregner at starte en online shop på sigt, eller måske vil have et B2B system til forhandlere eller lignende, at det giver god mening at lave hjemmesiden i et shopsystem - altså hvis der inden for en overskuelig fremtid vil blive føjet en shop til. Det bliver ganske enkelt nemmere at komme i gang og man lærer gradvist systemet at kende, og får det indarbejdet i virksomhedens daglige gøremål. Det er en god måde at løbe tingene i gang på, inden man åbner den shop man evt. arbejder med i det skjulte.

Om du skal vælge denne løsning til din virksomhed, er reelt et spørgsmål om temperament, formålet med sitet m.m. Og vi tager selvølgelig gerne en indledende snak omkring mulighederne.

Kontakt os gerne for at høre nærmere om mulighederne >>


Andre sider under Hjemmesider: