Alt tekst

Totalløsninger

Er du ved at starte en virksomhed op eller skal den gamle virksomhed have en makeover, så kan vi være totalleverandør, når det gælder virksomhedens profil udadtil og levere alt det, du skal bruge i forbindelse med markedsføringen af virksomheden ... og måske lidt til.

Vi har gennem 25 år arbejdet med iværksættere der skulle fra idé til opstart af deres virksomhed, såvel som allerede etabelerede virksomheder med et ønske om at styrke og modenisere deres profil. Uanset om man er nystartet eller har været i gamet i mange år, gælder de samme spilleregler. Virksomhedens profil skal matche det marked og de kunder den henvender sig til. Verden omkring os ændre sig, og det samme gør den måde hvorpå såvel kunder, potentielle samarbejdspartnere og leverandører orienterer sig på, når de leder efter det din virksomhed kan tilbyde.

Der er mange ting, man skal være opmærksom på - og derfor kan det godt betale sig at tage et servicetjek på tingene, inden man kaster sig ud i det. Det handler om at have en plan ... og den kan vi hjælpe med at skrue sammen.

Rådgivning

Mange nystartede tror desværre stadig at man bare skal åbne sin forretning, og så kommer tingene af sig selv. Rent faktisk gælder det også for etablerede virksomheder - fx. fysiske butikker der vil være med online også. Men sådan er verden ikke skruet sammen.

Der er mange ting man skal have med i sine overvejelser, inden man kaster sig ud i livet som selvstændig, eller fx. vil have sin bid af kagen på internettet som etableret virksomhed. Og vi kender disse udfordringer på godt og ondt. Der skal være styr på markedsføringen - for uden den kommer man ikke langt.

Og når vi snakker markedsføring, så er det ekstremt vigtigt, at man har defineret sin målgruppe, at man er klar over, hvilke kanaler der skal anvendes for at nå dem, at man rent faktisk også rammer sin målgruppe med det udtryk virksomheden har udadtil ...og ikke mindst at man ved, hvad det vil koste.

Og vi vil gerne være behjælpelig både i forhold til det rent praktiske - men også gerne i forhold til at få styr på, at det hele klapper omkring fx.:

  • Logo-design m.m.
  • Hjemmeside
  • Online shop
  • Sociale medier
  • Online markedsføring
  • Tryksager
  • Annoncer
  • Support systemer
  • IP Telefoni

Få lavet en totalløsning baseret på de behov din virksomhed har, så du kender dine udgifter så godt som overhovedet muligt, inden du kaster dig ud i projektet.

Kontakt os gerne for mere info >>


Andre sider under Grafisk Design: