Design og CMS-site til Læse-ekspressen

Læse-ekspressen er en virkomhed der tilbyder privatundervisning til børn, der har udfordringer med læseudviklingen samt konsulentbistand til skoler inden for området. Virksomheden er startet med baggrund i mange års erfaring omkring børn med læsevanskeligheder, og et stort ønske om at kunne hjælpe så mange børn som muligt til at blive gode læsere ... og dermed opnå bedre betingelser i forhold til skole og læring generelt.

Vi har leveret det grafiske setup med bl.a logo, visitkort, Facebook-profil samt design af hjemmesiden til Læse-ekspressen. Et fuldt setup med bla. opsætning af Google Analytics, nyhedsbrevmodul, blogsystem og Facebook. Virksomhedens hjemmeside er i øvrigt bygget i vores CMS-system, AmasterWeb, som giver indehaveren af Læse-ekspressen adgang til at redigere hjemmesiden via et let tilgængeligt interface.

Du kan besøge hjemmesiden her >>

Systemet leverer en meget hurtig hjemmeside, som selvfølgelig er responsiv - og et godt eksempel på et site bygget i vores eget CMS-system. Indeksering af hjemmesider på søgetjenester som bl.a Google, sker i dag med udgangspunkt i mobil-platformen - og kravet omkring mobilvenlighed omfatter i høj grad hastigheden hvormed en side leverer sit indhold, og er derfor blevet en væsentlig faktor i forhold til at opnå de gode placeringer.

Det går stærkt med udviklingen og i dag bruger næsten 75% af brugerne på nettet faktisk en mobiltelfon, når de søger information, leverandører, produkter o.s.v. Hastigheden er, lige som den var for år tilbage, igen blevet en væsntlig faktor.

Læs mere om hjemmesider bygget i AmasterWeb CMS-systemet >>