WordPress CMS

WordPress CMS er nemt og intuitivt at gå til,
selv for dem uden den store erfaring med web og design
brug amaster cms til din webshop

WORDPRESS CMS

WordPress er det mest anvendte og populære Open Source CMS til dato. Med et WordPress CMS bliver hverdagen lettere for dig og dine webansvarlige medarbejdere/kolleger. Det er altid muligt at rette, oprette og fjerne indhold fra hjemmesiden.

Intuitiv opbygning
WordPress er intuitivt og brugervenligt, og du skal ikke tænke på hverken kode eller programmering, men kan blot hente de elementer ind på siden, som du skal bruge og style dem efter dit behov ved hjælpe af den såkaldte “Visuelle Composer”.  Så det er ingen sag at opdatere og udbygge sin hjemmeside selv.

Hvad får du hos os
amaster Web sørger for unikt design på din hjemmeside, og for alt det tekniske med opsætning af designet i WordPress, så du egentlig bare skal logge ind og fylde indhold på siden, altså tekster og billeder m.m, når den er klar til brug. Der er stort set ingen grænser for hvilke funktioner, du kan få på din hjemmeside med WordPress, så siden udvikles efter dine ønsker og behov.

Processen fra start til slut
Efter de indledende møder omkring hvilke tanker og ønsker du har til design og funktionalitet på din side, så går vores designere og webudviklere i gang med at “bygge” din side. Inden din side går i luften får du et brugerkursus i WordPress – bl.a. hvordan du opretter sider, sætter billeder ind, opretter tekster og menuer m.m. Og så er resten af arbejdet op til dig med at “indrette” hjemmesiden, som du gerne vil have den. Du har naturligvis gratis og ubegrænset adgang til support, hvis du render ind i problemer.

Det rette værktøj
Med WordPress CMS får du fra starten de bedste muligheder for gøre din virksomhed synlig på nettet. Ikke bare fordi vores dygtige designere udformer hjemmesiden med udgangspunkt i dine idéer og ønsker, men også fordi du har værktøjer som bl.a. søgemaskineoptimering, der gør dig i stand til at nå helt ud til dine nuværende og fremtidige kunder. At blive fundet er den første hurdle en hjemmeside skal overvinde – ellers er det lige meget, hvor godt den er designet.

Hjælp
En rigtig god guide til hvordan man styrer en WordPress side er “Easy WP Guide”, de opdaterer den hver gang at der kommer en større opdatering fra WordPress, samt den er gratis at downloade.

Download seneste “Easy WP Guide”

Priserne på WordPress CMS finder du her >>