Søgeoptimering

Uden SEO dur det ikke! amaster™ systemet er bygget
med udgangspunkt i effektiv søgeoptimering
amaster Web søgeoptimering

SØGEOPTIMERING

Med amaster™ systemet er SEO (søgemaskineoptimering) en indbygget feature, der skal arbejdes med løbende – men vi er godt klar over, at det er svært både at sætte sig ind i det og samtidig som travl forretnings-kvinde/mand at få tid til det. Derfor tilbyder vi en opstartsløsning, hvor vi skyder søgeoptimeringen i gang for jer, og giver jer de nødvendige redskaber og viden I skal bruge for at køre videre med SEO på egen hånd. Er der ønske om, at vi fortsat skal stå for søgeoptimeringen, kan der laves en specialaftale efter individuelt aftalt timepris.

En svær kunst
Det er ekstremt vigtigt at der arbejdes med søgeoptimeringen af din hjemmeside eller webshop kontinuerligt, og at der er sammenhæng i det arbejde, der bliver lavet – ellers virker det simpelthen ikke, og din side mister lige så stille sin placering på søgemaskinernes resultatlister. Der skal være en rød tråd i det arbejde der laves, så det hele giver mening – for både kunder og søgerobotter – så det er en svær kunst at gøre det helt rigtigt.

Som udgangspunkt er der ingen der ved hvad facit er i søgeoptimering, fordi søgetjenester som fx Google hele tiden ændrer deres måde at indeksere hjemmesider på, og de i vid udstrækning holder det hemmeligt hvad der lægges vægt på. Derfor er det også helt essentielt, at der arbejdes på alle fronter, og det er selvfølgelig noget af en øvelse. Noget er spildt arbejde – og så dog – for over tid belønnes dem, der tager hele viften af muligheder med i deres arbejde.

Systemet hjælper dig på vej
Vi har arbejdet med SEO fra dag et med amaster™, og systemet er opbygget til at give det bedst mulige resultat, hvis man bruger de for hånden værende værktøjer. Det er vores påstand, at hvis du bruger disse features rigtigt, så er du allerede godt på vej til at hive rigtig mange relevante besøgende ind på din hjemmeside. Der hvor filmen knækker er tit og ofte tiden til at gøre det rigtigt …selv om man gerne vil, er der andre ting der presser sig på, når man samtidig skal drive en virksomhed.

Hjælp til selvhjælp
Med en SEO-aftale hos amaster Web, får du hjælp til at gøre en forskel på nettet. I samarbejde med dig, finder vi de ord du gerne vil hitte på og arbejder målrettet på at skabe resultater. Vi er gode til det og tør godt love, at det giver resultater, som er til at få øje på.

Eftersom det hele udføres direkte i dit system, kan du løbende se hvad der bliver lavet og får på sigt mulighed for at tage over …og selv arbejde videre med søgeoptimeringen af dit site.

Se prisen på SEO-aftale her >>

Kontakt os på telefon 75 64 39 99 eller mail@amasterweb.dk, hvis du vil vide mere om mulighederne for en søgeoptimerings-aftale.