AdWords

Lad amaster Web stå for dine Google AdWords kampagner
AdWords med amaster Webr

ADWORDS

Markedsføring er et must, hvis man vil sælge noget – uden dette virker det ikke! Og selv om amaster™ er meget stærkt hvad søgeoptimering angår, er det alligevel nødvendigt at bruge andre tiltag – herunder annoncering, bannere og lignende – men det mest effektive når det gælder hjemmesider og shops, er de betalte links/annoncer på Google. Især under opstart af en webshop, er Google AdWords en rigtig god idé – for de virker med det samme, og derfor er der besøgende på din side fra dag 1.

Google er det mest brugte medie, når folk leder efter et sted at købe et produkt. Vi gør det alle sammen hver dag …googler et bestemt produkt, en service eller leder efter informationer. Derfor er Google også det helt rigtige sted, når du vil markedsføre dig – og Google AdWords er et seriøst produkt.

Du kan selv – men kan du gøre det effektivt?
Som udgangspunkt kan alle med en smule snilde lave AdWords og også opnå besøg med de kampagner, de får lavet. Det springende punkt er kvaliteten i de besøg som genereres. For kommer folk bare ind på hjemmesiden uden at handle, er det bare en udgift, uden man reelt får noget for det! Det er ekstremt vigtigt, at man giver folk det de forventer, når de klikker på dine Google AdWords.

Erfaring gør en forskel!
Vi har arbejdet med AdWords i mange år – både for os selv, men også for en lang række af vore kunder. Og vi har stor erfaring med at optimere en AdWords-konto, så du får så meget som muligt for dine penge. Det er vigtigt at tingene virker optimalt, sådan at dine markedsføringsudgifter ikke bare er en udgift, men vitterlig er en effektiv markedsføring, der giver mersalg i din forretning.

Prisen for en amaster AdWords aftale kan du se her >>