e-mærket

E-MÆRKET

amaster™ Webshop blev som et af de første shopsystemer i Danmark typegodkendt til e-mærket. Det betyder, at du med en løsning fra os er sikker på at din shop teknisk set kan leve op til e-handelsfondens krav til forbrugerbeskyttelse og -sikkerhed. Du kan læse mere om e-mærket på e-handelsfondens hjemmeside:

www.e-handelsfonden.dk

Hvis du benytter en typegodkendt løsning er prisen for at få e-mærket på din e-handelsløsning reduceret med 50%, som følge af de sparede godkendelsesomkostninger for e-handelsfonden. Kontakt os for nærmere information.

Hvordan?
Hvis du ønsker at få e-mærket til din side skal du ansøge herom. Proceduren er følgende – og vi er selvfølgelig behjælpelige både med ansøgningen og den efterfølgende implementering:

Ansøg hos e-handelsfonden

Du modtager herefter dine salgs- og leveringsbetingelser.

Du lægger betingelserne ind på din side og tilretter funktionaliteten til e-mærket. Eksempelvis må du ikke anvende bankoverførsel og dine kunder skal aktivt godkende dine salgsbetingelser inden aftaleindgåelse.

Nu kontaktes e-handelsfonden med henblik på endelig godkendelse. Når denne foreligger lægger vi e-mærke logoet ind på din side. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.