Lidt historie

Her kan du læse historien bag amaster systemet
brug amaster cms til din webshop

HISTORIEN BAG SYSTEMET

Amaster™ Systemet er hvis ikke opstået ved en tilfældighed – så i alle tilfælde på grund af en række hændelser, der i sidste ende gjorde at vi fik “blod på tanden” …og bestemte os for at lave det ultimative shopsystem.

Kan man lave det selv?
En kunde skulle bruge et shopsystem til at sælge sportsudstyr online og ville have det bedste man kunne opdrive. Kravet var først og fremmest brugervenlighed og funktionalitet – men også at det skulle være meget stærkt, når det kom til søgeoptimering. Efter at have undersøgt markedet, måtte vi sande, at de eksisterende systemer slet ikke levede op til kravene …og hvad gør man så? Svaret er selvfølgelig at bygge et system selv. Det var nøjagtig hvad vi gik i gang med, uden overhovedet at ane, hvad vi kastede os ud i. Vi lavede en midlertidig løsning til kunden, og gik derefter i gang med at programmere vores eget system. Det har kostet blod, sved og tårer undervejs, men efter et år stod den første version af systemet klar – og blev på meget kort tid en succes.

Hov det virker jo!
Som sagt er systemet i første omgang udviklet til os selv, men efter vi fik den første shop i luften, blev det hurtigt klart, at vi rent faktisk havde lavet det, vi havde sat os for – for alle konkurrenter blev fejet af banen. Det virkede simpelthen som det skulle – og så var tanken om at sælge det til andre virksomheder jo meget nærværende. Kunden som vi lavede den første shop til, kunne også se idéen i konceptet og blev i 2005 medejer af amaster.dk ApS. Shoppen (Pulsure.dk) blev samtidig en del af virksomheden. I 2016 blev den dog solgt fra, men vi driver i dag to andre webshops.

10 versioner senere…
Der er gået 10 år siden den første spæde start og Amaster™ er stadig et af de absolut stærkeste shopsystemer på markedet. En lang række kunder er kommet til gennem tiden – men det faktum at vi stadig selv bruger det, er nok den største anbefaling. Vores afdeling inden for sportsudstyr er vokset voldsomt gennem de sidste 4-5 år og i denne branche holder man ikke længe, hvis ikke shopsystemet kan hamle op med konkurrenternes. Vi er selv dybt afhængige af at tingene virker optimalt – og det kommer selvfølgelig vore kunder i AmasterWeb tilgode. Vi har netop lanceret sidste nye version af systemet og tør vove den påstand, at det er i en klasse for sig selv!