Opstarten

OPSTARTSFASEN ER NÅET

Så er dagen kommet hvor shoppen skal åbnes, og det hele skal stå sin prøve. Har du talt lidt på fingrene gennem denne beskrivelse, er du nok kommet frem til at der går ca. et par måneder fra idé til færdig shop, og det er normalt også den tidshorisont man skal arbejde ud fra.

Selve åbningen
På åbningsdagen trækkes den sikring ud, som har gjort at ingen udenforstående har fulgt med i opbygningen og når der lige er tjekket for at alt virker som det skal, sættes kampagnen (hvis valgt) på Google i værk …og der vil komme besøgende fra dag 1.

Normalt starter vi kampagnen op i trin, sådan at du har en chance for at få logistikken med pakning og afsendelse af varer sat i system. Når det kører planmæssigt, lukkes der helt op for sluserne.

Vi laver derudover på dine vegne en række tilmeldinger til relevante tjenester på nettet som på sigt vil give din side mere vægt på nettet.

Tilretninger
Der kan vise sig nogle ting som ikke er helt optimalt, i forhold til kunder, driften eller lignende. I sagens natur er der ikke to shops der er ens og derfor kan det også blive nødvendigt at lave små tilretninger, når man gør sig de første erfaringer med online handel. Disse tages løbende i den første tid.

Ellers er det bare at klø på, arbejde med produkterne, få ordrerne afsendt og pengene hævet.

Vil du vide mere om vores shopsystem eller have et bud på din egen løsning, er du meget velkommen til at henvende dig på mail@amasterweb.dk eller telefon 75 64 39 99.