Design

ANDEN FASE INDEN OPSTART

Nu skal din internet-løsning designes – og det er ekstremt vigtigt at dit design er udarbejdet, sådan at det rammer din målgruppe. Lad være med at kigge på hvordan evt. konkurrenter gør det og sæt dig meget hellere i kundens sted. Det er jo ikke sikkert at dine konkurrenter gør det optimalt.

Brugervenligt design
Det skal være nemt at finde rundt på din hjemmeside og du kan i vid udstrækning hjælpe dine brugere til at finde det de leder efter – eller for den sags skyld det, som du gerne vil have de finder. Er din side nem og overskuelig, er du allerede kommet langt. Få klik til en handels afslutning er ekstremt vigtigt. Men det skal også se godt ud. En professionelt udseende hjemmeside sælger mange gange mere end en halvdårlig af slagsen. Det skaber tryghed hos brugeren at tingene ser rigtige ud, og så tør de godt placere en ordre i din shop.

Modspil og medspil
Vore dygtige designere kan få dine tanker virkeliggjort på skærmen. Du har måske allerede gjort dig tanker om hvordan din side skal se ud, måske foretrækker du nogle bestemte farver eller du har andre ting du synes skal være en del af siden. Vi arbejder som udgangspunkt ud fra dine tanker og idéer – men er vi ikke enige med dig, tillader vi os at gøre opmærksom på dette. Vi mener det er vigtigt at designeren forholder sig kritisk til oplægget, sådan at resultatet i sidste ende bliver det bedst mulige.

Tidshorisont
Den kreative process med idéudvikling, udkast og korrektur tager i gennemsnit 2-3 uger – lidt efter hvor komplekst projektet er som udgangspunkt.

Videre til Implementering >>